Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΑΡΕΙΤΕ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΕΣΤΑ 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...............


Τα μισά τα παίρνει η Εθνική Τράπεζα. Τα άλλα μισά, οι υπόλοιπες Τράπεζες

Φυσικά η Χώρα και ο Λαός χρεώνονται και "ευτυχώς" που τα χρήματα τα παίρνουν οι Τράπεζες, για να μας χορηγήσουν Δάνεια, ώστε να μας σώσουν......

Για τα τρία δισεκατομμύρια ευρώ, υπάρχει ήδη επίσημη δέσμευση με την Εθνική

Τράπεζα, ενώ οι υπόλοιπες Τράπεζες μοιράζονται τα άλλα τρία δις, κατ΄ αναλογία κεφαλαίων.

Το ανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΘνικής Τραπέζης Αλ. Τουρκολιάς, που μαζί με την Διοίκηση της ΕΤΕ περιοδεύει στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, συναντώντας επιχειρηματίες.

Τα περισσότερα από τα 3 δις είπε, θα διατεθούν «για την ανάπτυξη του υγιούς επιχειρείν» και πρόσθεσε πως το «πιστωτικό σύστημα είναι εφεξής σε θέση να στηρίξει μία επενδυτική άνοιξη».

Για τα επόμενα έξι χρόνια θα διοχετευθούν στην ελληνική οικονομία συνολικά 35 δισ ευρώ, για την τόνωση της αγοράς και των νοικοκυριών.

Άρα, για μια ακόμη φορά τα χρήματα που δανείζεται η Χώρα, καλούμαστε Εμείς να τα αποπληρώσουμε με τους τόκους τους και αντί να δοθούν σαν επιδότηση σε όλους τους Έλληνες, ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν ορισμένα από τα χρέη τους και να κινηθεί η πεθαμένη αγορά, τα παίρνουν οι Τράπεζες για να μας τα ξαναδανείσουν....

Έξυπνη μηχανή !!!
Άλλος οικονομάει παίρνοντας τα δάνεια, άλλοι του τα ξεχρεώνουν και αυτοί που τα ξεχρεώνουν, δανείζονται και από πάνω από αυτόν που πήρε τα δάνεια. Έτσι σώζονται όλοι οι Έλληνες !!!!! Σωστός ο κύριος !!! Σωστό το Κράτος Δικαίου !!!


Αυτή είναι η "σωτήρια" διαχείριση του Κεφαλαιοκρατικού συστήματος της Παγκοσμιοποίησης.

Αααα,
και μήν ξεχάσετε, στις εκλογές ξέρετε ποιους θα ψηφίσετε. Αυτούς που ψηφίζατε 40 χρόνια, δηλαδή αυτούς που καθημερινά μας σώζουν: Τους Τραπεζίτες.




http://www.etv-hellas.net/sxolia/012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters