Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ Εικονικός βομβαρδισμός τουρκικής φρεγάτας από "πακέτο" μαχητικών της ΠΑ



Την επέτειο της τραγωδίας των Ιμίων του 1996 επέλεξε το ΓΕΕΘΑ για να κάνει επίδειξη αποφασιστικότητας στο Αιγαίο, με ότι μέσα έχουν στην διάθεσή τους οι ταλαιπωρημένες από την οικονομική εξαθλίωση ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Σε μία αιφνιδιαστική άσκηση "Πυρπολητής" την πρώτη του είδους το 2014, ελληνικά μαχητικά F-16, F-4E Peace Icarus και, Α-7E Corsair, υπό τον συντονισμό αεροσκάφους EMP-145 AΣΕΠΕ, προσέβαλαν εικονικά στο Αιγαίο τουρκική ναυτική δύναμη που εκτελούσε αποστολή αποκλεισμού νήσου.
Την "τουρκική" φρεγάτα την "προστάτευε" ζεύγος μαχητικών Mirage 2000-5, το οποίο ενεπλάκη σε εικονικές αερομαχίες με τα ελληνικά F-16.
Το σενάριο, δεν προέβλεπε βολή βλημάτων ΑΜ-39 Exocet, (τα οποία έτσι ή αλλιώς μόνο τα Mirage 2000BGM φέρουν) αλλά βολές με κατευθυνόμενες από λέηζερ βόμβες, που εκτοξεύονταν από τα A-7E και τα F-4E.
Η όλη άσκηση εκτλίχθηκε στο πεδίο βολής στα Καράβια και συνολικά έλαβαν μέρος 7 αεροσκάφη
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters