Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ 1944-1950

Που καταντήσαμε: Ελεημοσύνες και επιστροφή στην UNRA

 

 
Ξαναγύρισαν την χώρα στις εποχές της UNRA, της οργάνωσης του ΟΗΕ που έστελνε τα πακέτα βοηθείας στην λιμοκτονούσα μεταπολεμική Ελλάδα οι κυβερνήσεις του Μνημονίου, αλλά κατά τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, πρέπει να πανηγυρίζουμε γι αυτό!
Στην αμέσως μετά την απελευθέρωση πεινασμένη Ελλάδα η UNRA (United Nations Relief and Rehabilitation Administration) παρέδωσε περίπου 2.000.000 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης.
Την ΟΥΝΡΑ διαδέχθηκε το Σχέδιο Μάρσαλ.
Καταντήσαμε να μας ελεημονούν με ψίχουλα και σαν σωστοί ζήτουλες, κάνουμε και επικύψεις. Κακομοίρα Ελλάδα. 
Πριν λίγο λοιπόν ο ανθρωπιστικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρέλαβε δύο κοντέινερ με υγειονομικό υλικό δωρεά του Jaharis Family Foundation και του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities-IOCC.
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που έδωσε το παρόν στην παραλαβή σε δηλώσεις του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αρχιεπίσκοπο και τους ομογενείς μας από την Αμερική που, μέχρι σήμερα, μας έστειλαν οκτώ κοντέινερ αξίας εκατομμυρίων δολαρίων και σήμερα ακόμη δύο, ένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ένα στην Πάτρα, ενώ ακολουθούν άλλα τρία κοντέινερ σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Οι ομογενείς μας, σε αυτή τη δύσκολη ώρα για την πατρίδα, δίνουν βοήθεια στο λαό μας που δοκιμάζεται».
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη της ελληνικής ομογένειας της Αμερικής στις δυσκολίες που περνά η χώρα μας και για τη συνεργασία που έχουν με την «Αποστολή» ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο, τον κ. Μιχάλη Τζαχάρη και τον Οργανισμό IOCC, λέγοντας ότι αποδεικνύουν κάθε μέρα με το έργο τους, όχι μόνο την αγάπη τους στον ελληνισμό, αλλά την πίστη τους στις αξίες και τις δυνάμεις που έχει ο ελληνισμός.
Καλή η κίνηση των ομογενών και τους ευχαριστούμε για την πρόθεσή τους, αλλά η χώρα δεν χρειάζεται ελεημοσύνη. Tα έχει όλα και ότι δεν έχει εύκολα μπορεί να το αποκτήσει. Ηγέτη να την βγάλει από την κρίση δεν έχει και αυτό χρειάζεται. Έχουν κανέναν στην ομογένεια να μας στείλουν;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters