Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Να δω εθνικιστές να ψηφίζουν τον Γούδη, που γράφει ποιήματα για το Ισραήλ, για περιφερειάρχη στην Πελοπόνησσο και τι στον κόσμο

Σχόλιο ΛΦ: Δηλαδή οι αντισιωνιστές Χρυσαυγίτες θα ψηφίσουν ένα άτομο των στοών που γράφει "ερωτικά" ποιηματάκια για το Ισραήλ; Το δούλεμα πάει σύννεφο.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ TOY ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ……


“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Πελοπόννησο”! 
Έτσι θα λέγεται ο πατριωτικός εθνικιστικός συνδυασμός ο οποίος πυρετωδώς διαμορφώνεται με σκοπό τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής! Ο Συνδυασμός θα ανακοινωθεί επίσημα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου σε ειδική εκδήλωση στην Τρίπολη και τα ονόματα που ακούγονται ότι θα τον στελεχώνουν αποτελούν έκπληξη που θα ταράξει το μοραϊτικο πολιτικό σκηνικό.


Οι φήμες λένε ότι επικεφαλής θα τεθεί ο Μανιάτης πανεπιστημιακός καθηγητής και πολυγραφότατος συγγραφέας Χρήστος Γούδης, για τον οποίο προ καιρού διαβάζαμε ότι θα ήταν σε εκλόγιμη θέση ευρωψηφοδελτίου. Αν τελικά δεν είναι ο Γούδης επικεφαλής, ακούγεται το όνομα του χρυσαυγίτη βουλευτή Μεσσηνίας (και Μανιάτη στην καταγωγή επίσης) Δημ. Κουκούτση.

Οι εθνικιστές της Πελοποννήσου και της Λακωνίας είναι αισιόδοξοι ότι ο Συνδυασμός τους θα κάνει την ποιοτική διαφορά και θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο, “από ‘κεί και πέρα όλα είναι ανοικτά”, τονίζουν με νόημα!
Notospress-makeleio.gr
Πηγή: http://chaos-crisis.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4802.html
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Χρήστος Γούδης - ΜΙΣΡΑΗΛ - O φίλος της χρυσής αυγής

Πηγή: http://ristorante-verona.blogspot.gr/2013/06/blog-post_20.html

Σε... «Περιπλανώμενο Ιουδαίο» τής ακροδεξιάς (ο συντονιστής της είναι άραγε;) μετεξελίσσεται ο Mr. « ΜΙΣΡΑΗΛ » Χρήστος Γούδης . Ιδρυτής και Πρόεδρος τού Ιδρύματος « Ίων Δραγούμης », υποψήφιος βουλευτής τού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. τού Καρατζαφέρη (το 2007) και από πέρυσι, φίλος και αρθρογράφος τού πολιτικού καταστήματος τού Μιχαλολιάκου « Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ». Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι «μπλόγκερς», τού ημεδαπού «εθνικιστικού» Διαδικτύου, που έχουν τον Ίωνα Δραγούμη «κορνιζαρισμένο» παντού. Τον λάτρη τής Ανατολίας δηλαδή και τον οραματιστή τής Ελληνο-σημιτο-τουρκικής... «φιλίας» (ναι, ναι, από τότε). Μετά από αυτόν ακολούθησαν οι Ελ. Βενιζέλος - Ι. Μεταξάς - Γ. Παπαδόπουλος και ολόκληρη η μεταπολιτευτική σαπίλα... Κι εσύ Λαέ (αυτο-) βασανισμένε... Πάντοτε εύπιστε και πάντοτε χιλιο-καταπροδομένε από ΟΛΟΥΣ._

Στο βάθος, τον διακρίνουμε παρέα με τον υιό Πλεύρη και τον φυγόστρατο (των 45 ημερών θητείας) Αϊβαλιώτη. Σε πρώτο πλάνο, ο Καρατζαφέρης (που επιστρέφει οσονούπω στη Ν.Δ.) και αριστερά, ο νυν βουλευτής της, ο Γεωργιάδης (με το κινητό τηλέφωνο στο αυτί). Με γυρισμένη την πλάτη, ο νυν ένθερμος υποστηρικτής τής Χ.Α., ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος. Μάς δουλεύουν κανονικώτατα - ανέκαθεν - ΟΛΟΙ. Φωτογραφία τού 2010, όταν οι Καρατζαφέρης, «μπουμπούκος», Πλεύρης, Αϊβαλιώτης ήταν ακόμη βουλευτές τού Λάος και ο Σπίνος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης τού συνδυασμού «Αττική Οδός».

Να κι ο Μπάμπης Καραθάνος, κολλητός τού Βορίδη και φίλος τού Χατζηπαρασκευά τής εφημερίδος «Στόχος» (δεύτερος από αριστερά) και ο Χρήστος Χαρίτος, άνθρωπος κι αυτός τού Βορίδη στον Πειραιά (πρώτος από δεξιά). Ξανά, Χρήστος (Χρίστος υπογράφει ως ποιητής) Γούδης, Θάνος Πλεύρης, Άρης Σπίνος και ο επικεφαλής τού Μπομπολο - συνδυασμού φυσικά, ο «μπουμπούκος». Όλη η ακροδεξιά μαζί...



 
Πηγαίνετε στην σελίδα 11, εδώ:


http://www.kis.gr/scanned_small/T169small.pdf
Πολιτική ιδεολογία
Από το 2006-07 τουλάχιστον, αντιστεκόμενος, κατά δήλωση του ιδίου, στον «τεχνολογικό νεοβαρβαρισμό και αμοραλιστικό οικονομισμό που δίκην πλημμυρίδος κατακλύζουν τη γη των προγόνων μας»[1], αν και παρέμεινε κομματικά ανένταχτος (ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά ως «αναρχοδεξιός»[2]), δραστηριοποιήθηκε εντονότερα στον ελληνοκεντρικό - εθνικιστικό πολιτικό χώρο[3]. Μετά τα βιβλία «Η Κουλτούρα της Δεξιάς» (2005) και «Οδός Ελλήνων» (2006), εξέδωσε την «Ανατομία της Δεξιάς» (2007) και το ιστορικό έργο «Ιστορία της Νεότερης Ελλάδας» (2007). Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 μετέσχε ως υποψήφιος βουλευτής επικρατείας[4] και εκπρόσωπος τύπου[5] τουΛΑ.Ο.Σ.
Τον Δεκέμβριο του 2007 ίδρυσε το Ινστιτούτο Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης»[6], ίδρυμα του οποίου κατέχει από τότε την θέση του προέδρου. Καταστατικός σκοπός του Ιδρύματος είναι «η συστηματική μελέτη, έρευνα και προβολή της Ελληνικής Ιστορίας, η ανάδειξη της τρισχιλιετούς συνέχειας του Ελληνικού Έθνους, η προβολή του Ελληνισμού μέσα από τις πολιτιστικές και ιστορικές του διαστάσεις, όπως και η προώθηση της αρμονικής συμβίωσης και συνεργασίας των εθνών (με την καλλιέργεια του αμοιβαίου σεβασμού της ιστορίας, των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων τους), η ανάδειξη των προσωπικοτήτων της νεότερης Ελληνικής ιστορίας και η συμβολή στην ποιοτική αναβάθμιση της πνευματικής και πολιτικής ζωής της Ελλάδος»[7].
Κατά την περίοδο των εκλογικών αναμετρήσεων του 2012 άρθρα του δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του πολιτικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή [8].
 


Πηγή:  el.wikipedia
esxatianasxesi.blogspot.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_643.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters