Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη κίνηση από την ΤτΕ! Ο Προβόπουλος αναγνώρισε και τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας”

20131202-191811.jpg

Αποκαλύπτεται το ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων, την ώρα μάλιστα που οι συζητήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη!
Σύμφωνα με τον Καθηγητή Οικονομικών Γιώργο Μπήτρο, η Τράπεζα της Ελλαδας σε συνέδριο που διοργάνωνε, είχε καλεσμένο κορυφαίο στέλεχος της Κεντρικής Τράπεζας των Σκοπίων, που τον αποκαλούσε ως τον κεντρικό τραπεζίτη της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”!

Ο Έλληνας οικονομολόγος αρνήθηκε να παραστεί στο συνέδριο, αποστέλλοντας επιστολή στην Τράπεζα της Ελλάδος(χωρίς να λάβει καμία επίσημη απάντηση) λέγοντάς τους ότι τους επιστρέφει την πρόσκληση ως μη πραγματοποιηθείσα!
Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα στη συνέχεια! Όπως είπε ο κ. Μπήτρος στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Epsilon, η άτυπη απάντηση από την Τράπεζα του κυρίου Προβόπουλου ήταν ότι η πάγια τακτική της ΤτΕ είναι να δέχεται τους τίτλους που δηλώνουν οι ίδιοι οι προσκεκλημένοι των συνεδρίων!
Και εδω γεννιέται το εξής ερώτημα: αν δεν αποδέχονται την ονομασία, γιατί έπρεπε σώνει και καλά να καλέσουν τον εν λόγω κύριο; Γιατί δεν αρνήθηκαν όσο επέμενε την ονομασία “Δημοκρατία της Μακεδονίας”;
Θα παρέμβει ο αρμόδιος Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος;
olympia.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_552.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters