Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ)

 
Γιάννης Καλογερόπουλος 
EΠΙΣΗΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!! 
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!!!!!!!! 
ΩΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙ ΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑ .... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ !!!!!!!!
ΗΔΗ ΧΘΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ .....ΟΜΟΛΟΓΟ...... ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters