Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Οργιο νομιμοποιήσεων στο κέντρο αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων ;

Στον εισαγγελέα καταγγελίες για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών

Ανώνυμη επιστολή ανέφερε παραβατικότητα υπαλλήλων
Στον εισαγγελέα καταγγελίες για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών
Μετανάστες με τα χαρτιά τους στα χέρια σχηματίζουν ουρά έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ. (AP Photo/Κώστας Τσιρώνης)



Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή και στον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο απέστειλε την Παρασκευή ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης ανώνυμη επιστολή-καταγγελία.

Ως αποστολέας της επιστολής η οποία περιήλθε στο γραφείο του εμφανίζονταν «Εργαζόμενοι στο Τμήμα Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων». Με αυτήν γίνονταν καταγγελίες για παραβατικότητα των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στη διαδικασία νομιμοποίησης αλλοδαπών.

Μεταξύ των άλλων καταγγέλλουν ότι «το κέντρο αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, Ψαρών και Μαιζώνος 45, έχει μετατραπεί σε βιομηχανία, σε πλυντήριο παράνομων χιλιάδων εκδόσεων βεβαιώσεων κατάθεσης ελλιπών δικαιολογητικών (μπλε βεβαιώσεων) χωρίς οι φάκελοι των αλλοδαπών να είναι πλήρεις, δηλαδή όποιος δεν έχει τις προϋποθέσεις ανανέωσης δεν μπορεί να λάβει μπλε βεβαίωση αλλά μόνο αριθμό πρωτοκόλλου. Με το ανάλογο τίμημα όμως ο αλλοδαπός λαμβάνει τη σχετική βεβαίωση και κυκλοφορεί νόμιμα εντός και εκτός της Ελλάδος για 2-3 χρόνια...» αναφέροντας σωρεία μη σύννομων ενεργειών από μέρους της εν λόγω Διεύθυνσης.
http://kolotoubes.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5825.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters