Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κρήτη: Γερμανοί αγόρασαν σπίτια & ύψωσαν σημαία

Γερμανοί αγόρασαν σπίτια στο Δήμο Βιάννου της Κρήτης και
ύψωσαν τη γερμανική σημαία προκαλώντας αντιδράσεις και παρ’ ολίγο «πόλεμο». Με παρέμβαση του Δήμου «κατέβηκαν» οι σημαίες και αποφευχθήκαν οι μπαλωθιές.
Όπως μετέδωσε το κρητικό ειδησεογραφικό site flashnews.gr πρόκειται για Γερμανούς, οι οποίοι έχουν αγοράσει σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή και ουσιαστικά έχουν "καταλάβει" τον οικισμό της Φασκομηλιάς, επιχειρώντας να τον μετατρέψουν σε "γερμανικό έδαφος".


Η εικόνα με τα μπαλκόνια σημαιοστολισμένα ακόμα και στην είσοδο του οικισμού, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι κάτοικοι του Δήμου ξεσηκώθηκαν.

Σήμερα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Δήμου, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Μετά τον θόρυβο όμως που προκλήθηκε και την διάσταση που πήρε το θέμα μέσα οι σημαίες είχαν κατέβει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8260.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters