Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται νέα εποχή παγετώνων


Ρώσοι επιστήμονες, συνεχίζουν να επιμένουν, ότι ο πλανήτης μας, θα αρχίσει σταδιακά να ψύχεται από το 2014 με 2015, με τη θερμοκρασία στους πόλους και σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε αυτούς, να πέφτει αρκετά ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου.

Επισημαίνουν, πως χρόνο με το χρόνο ως και περίπου το 2050 με 2060, η κλιματική αλλαγή στο πλανήτη μας, θα έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή και τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα γνωρίζουμε τώρα εν έτη 2013.

Η μικρή άνοδος της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη μας, όπως έχει ειπωθεί από αρκετούς επιστήμονες, δεν σημαίνει πως πάμε για μία αρκετά θερμή περίοδο, αλλά για μία αντίθετα ψυχρή περίοδο η οποία θα διαρκέσει για 2 με 3 αιώνες. Αυτό διότι το λιώσιμο των πάγων όπως λένε, θα γεμίσει τους Ωκεανούς με πιο γλυκό και παγωμένο νερό, πράγμα που θα βοηθήσει στο να υπάρχουν περισσότερα σύννεφα, βροχές και χιόνια, τα οποία με τη σειρά τους θα συμβάλλουν στη σταδιακή ψύξη του πλανήτη μας, καθώς θα εμποδίζουν περισσότερες μέρες του χρόνου το ηλιακό φως, να φτάνει στο έδαφος.

Υπολογίζουν δε, ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των περιοχών που ζουν κοντά στους πόλους της γης, θα έχει μεταφερθεί σε περιοχές με πιο ζεστό και εύκρατο κλίμα, πιο κοντά στον Ισημερινό, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης στις περιοχές τους δεν θα είναι ευνοϊκές για να ζήσουν. Τέλος, τονίζουν ότι δεν τίθεται θέμα αφανισμού του ανθρώπινου είδους και ότι δεν θα υπάρξουν αρκετές απώλειες ανθρώπων από αυτή τη κλιματική αλλαγή. Για να δούμε λοιπόν και τα επόμενα χρόνια αν οι επιμονή των Ρώσων επιστημόνων, επαληθευτεί ή όχι. Μακάρι να μην επαληθευτεί ...

greek-weather
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters