Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται νέα εποχή παγετώνων


Ρώσοι επιστήμονες, συνεχίζουν να επιμένουν, ότι ο πλανήτης μας, θα αρχίσει σταδιακά να ψύχεται από το 2014 με 2015, με τη θερμοκρασία στους πόλους και σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε αυτούς, να πέφτει αρκετά ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου.

Επισημαίνουν, πως χρόνο με το χρόνο ως και περίπου το 2050 με 2060, η κλιματική αλλαγή στο πλανήτη μας, θα έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή και τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα γνωρίζουμε τώρα εν έτη 2013.

Η μικρή άνοδος της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη μας, όπως έχει ειπωθεί από αρκετούς επιστήμονες, δεν σημαίνει πως πάμε για μία αρκετά θερμή περίοδο, αλλά για μία αντίθετα ψυχρή περίοδο η οποία θα διαρκέσει για 2 με 3 αιώνες. Αυτό διότι το λιώσιμο των πάγων όπως λένε, θα γεμίσει τους Ωκεανούς με πιο γλυκό και παγωμένο νερό, πράγμα που θα βοηθήσει στο να υπάρχουν περισσότερα σύννεφα, βροχές και χιόνια, τα οποία με τη σειρά τους θα συμβάλλουν στη σταδιακή ψύξη του πλανήτη μας, καθώς θα εμποδίζουν περισσότερες μέρες του χρόνου το ηλιακό φως, να φτάνει στο έδαφος.

Υπολογίζουν δε, ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των περιοχών που ζουν κοντά στους πόλους της γης, θα έχει μεταφερθεί σε περιοχές με πιο ζεστό και εύκρατο κλίμα, πιο κοντά στον Ισημερινό, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης στις περιοχές τους δεν θα είναι ευνοϊκές για να ζήσουν. Τέλος, τονίζουν ότι δεν τίθεται θέμα αφανισμού του ανθρώπινου είδους και ότι δεν θα υπάρξουν αρκετές απώλειες ανθρώπων από αυτή τη κλιματική αλλαγή. Για να δούμε λοιπόν και τα επόμενα χρόνια αν οι επιμονή των Ρώσων επιστημόνων, επαληθευτεί ή όχι. Μακάρι να μην επαληθευτεί ...

greek-weather
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters