Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ: Έρχεται μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα πάνω από 6,5 ρίχτερ!


Το μέγεθος της σεισμικής δόνησης, 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, από μόνο του προκαλεί τρόμο, καθώς εάν το εστιακό βάθος ήταν μικρότερο, τότε ίσως να μιλάγαμε διαφορετικά σήμερα…
Και αναφερόμαστε σε ανυπολόγιστες ζημιές, όπως μας έχει δείξει και η ιστορία…
Τι μέλλει γενέσθαι;
Δυστυχώς τα νέα που έρχονται από το εξωτερικό δεν είναι και τόσο καλά, διότι ένα από τα κορυφαία Ινστιτούτα παγκοσμίως στην πρόβλεψη σεισμών, προειδοποιεί για έναν ακόμη πολύ μεγάλο σεισμό στη χώρα μας.
Και αν γελάτε διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, δείτε την με ακρίβεια ανατριχιαστική πρόβλεψη του ίδιου Ινστιτούτου για τον πρόσφατο σεισμό της Κρήτης:
Η ανακοίνωση της σεισμικής δόνησης, έγινε δύο ημέρες πριν και μάλιστα με απόλυτη ακρίβεια ως προς το μέγεθός της!!!
Η νέα πρόβλεψη λοιπόν, η οποία δεν πρέπει να περάσει στα… ψιλά, αναφέρει ότι επίκειται μεγάλος σεισμός στη χώρα μας και μάλιστα πάνω από 6,5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ!
Για του λόγου το αληθές:
Και μία ακόμη… λεπτομέρεια: Το Ινστιτούτο για το οποίο μιλάμε, προέβλεψε με απόλυτη ακρίβεια και τον χθεσινό σεισμό στις Φιλιππίνες…!
Είπατε κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters