Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ!

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία.

Όλοι απόρησαν με την αινφίδια αποχώρηση Κουβέλη από την κυβέρνηση, την στιγμή που όλα συγκλίνουν ότι η λύση ήταν ευκολο να επέλθει.

Σήμερα λοιπόν, αποκαλύπτουμε το μυστικό σχέδιο πίσω απο τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Την ώρα που όλοι πίστευαν πως υπάρχει ρήξη Σαμαρά – Κουβέλη, οι αποκλειστικές πληροφορίες μου λένε ακριβώς το αντίθετο. Η θεατρική αποχώρηση Κουβέλη ήταν ένα ύπουλο σχέδιο που εξυφάνθηκε στο Μαξίμου προκειμένου η κυβέρνηση να εξασφαλίσει την παντοδυναμία της σε βάθος χρόνου. Εντάξει, δεν ήταν και τελείως δική τους ιδέα, το κόπυ ράιτ το έχει ο Οδυσσέας στον Τρωικό πόλεμο εδώ και κάτι χιλιετίες…

Πως θα χρησιμοποιηθεί ο Κουβέλης ως “Δούρειος Ίππος”; Μα φυσικά με την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Κουβέλη! Με την αντιστασιακή του ενέργεια, ο Κουβέλης βρίσκεται ένα βήμα πριν την συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που θα σημάνει την καταστροφή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τελευταία φορά που ο Κουβέλης υπήρξε στον ΣΥΡΙΖΑ, τα ποσοστά του κόμματος “άγγιξαν” το 4%. Φανταστείτε Θάνο Μαργαρίτη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και τα άλλα παιδιά, να κραυγάζουν για “την κυβέρνηση του μνημονίου” και τον “δρόμο της Αριστεράς” δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Πραγματικά επαναστατική πράξη, η επιστροφή στην …εξωκοινοβουλευτική αριστερά! Και ας φωνάζει ο δύστυχος ο Λαφαζάνης που το είχε μυριστεί εδώ και μέρες… ποιός τον ακουει.

  

πηγή 

 

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9061.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters