Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

EKANE THN YΠΟΣΧΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ROBERT BINGHAM! ΕΜΦΑΝΙΣΗ 3 UFO!


Σχόλιο Αφύπνισης: Έχουμε και μεις στην κατοχή μας μερικά βίντεο με τέτοιες σφαίρες (ενέργειας για μας) που τις επόμενες μέρες θα τα δημοσιεύσουμε. Αυτές (οι σφαίρες) φαίνεται να υπάρχουν παντού και ελπίζουμε κάποια στιγμή να ανακαλύψουμε τον ρόλο τους. Επίσης μπορείτε να δείτε την αρμάδα που φωτογραφίσαμε πάνω από τη Λάρισα (εδώ)


Και δεν το είπε σε έναν κλειστό κύκλο, αλλά ανέβασε μέρες πριν στο διαδίκτυο ανοιχτή πρόσκληση (το είχα γράψει) σε όλους!!! Ακόμα και σε σκεπτικιστές, σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη UFO, αλλά και σε φανατικούς του είδους! Αυτό που δεν περίμενε όμως ήταν η συμμετοχή του BBC με συνεργείο και το ενδιαφέρον για την δημιουργία ενός Ντοκιμαντέρ!Πράγμα που θα αναδείξει σε παγκόσμια κλίμακα την ικανότητα του Robert Bingham... να γνωρίζει εκ των υστέρων ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ UFO!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε 3 άγνωστα αντικείμενα να εμφανίζονται στον ουρανό του Los Angeles στο σημείο που είχε εξαγγείλει μέρες πριν. Σχηματίζουν τρίγωνο και περνάνε από πάνω από τους παρευρισκομένους αφήνοντας έκπληκτους όσους είχαν πάει να θαυμάσουν αλλά και αυτούς που δεν πίστευαν ότι θα γινόντουσαν μάρτυρες αυτού του φαινομένου!



Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/05/ekane-thn-y-robert-bingham-3-ufo.html#ixzz2UR637Qa1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters