Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σφίγγει ο κλοιός για τον Παπακωνσταντίνου

Πάνω από 60 βουλευτές υπογράφουν τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά Παπακωνσταντίνου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αφού όπως όλα δείχνουν, έχουν συγκεντρωθεί… οι απαραίτητες βουλευτικές υπογραφές.

Περισσότεροι από 60 βουλευτές, από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υπογράψει την πρόταση της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών με το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακούργηματος.

Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας, στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Η πρόταση είναι πολυσέλιδη και εξηγεί με νομικά επιχειρήματα τα νέα δεδομένα, που προέκυψαν από την μέχρι τώρα έρευνα της επιτροπής, τα οποία απαιτούν την προσθήκη στο κατηγορητήριό της και του νέου αδικήματος κατά του κ. Παπακωνσταντίνου.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση πήρε νέα τροπή, μετά τα έγγραφα του γαλλικού υπουργείουΟικονομικών που κατατέθηκαν στην Προανακριτική, από τα οποία διαπιστώθηκε ότι η λίστα έφθασε επίσημα στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών για αξιοποίησή της μόνο για φορολογικούς σκοπούς.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται από το πρωί στην Προανακριτική η κατάθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Φίλιππου Σαχινίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένταση σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, μετά την επιμονή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου να εστιάζει τις ερωτήσεις της στις ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο του κ. Σαχινίδη όσο και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα.
  http://kostasxan.blogspot.gr/2013/05/blog-post_713.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters