Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Γερμανός Πολιτικός: «Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ- ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ»


Η διάλυση της ευρωζώνης θα συμβεί αργά ή γρήγορα, υποστηρίζει ο πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος Εναλλακτική λύση για την Γερμανία Bernd Lucke.

Η ευρωζώνη «θα διασπαστεί» και «το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πόσο καιρό θα πάρει για να
συμβεί» είπε ο πολιτικός σε μια συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt». Ο Bernd Lucke εκτιμά ότι η Ευρώπη προσπαθεί μόνο να αναβάλει αυτή τη στιγμή επενδύοντας σε οικονομίες των πληγεισών περιοχών και θα μπορούσε «να συνεχίσει αυτή την πολιτική για πολλά χρόνια»

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτή η στρατηγική κατά της κρίσης μόνο «αυξάνει την τιμή» που οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να πληρώσουν μετά την «κατάρρευση».

Οι Γερμανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν μεταξύ 25 και 30 δις ευρώ για την αναδιάρθρωση του χρέους στην Ελλάδα, μια χώρα που «θα είναι η πρώτη» που θα φτάσει στην αδυναμία πληρωμής, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Lucke.

Η διαδικασία της διάσπασης της ζώνης του ευρώ «είναι εντελώς εκτός ελέγχου» και μπορεί να έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για τη Γερμανία, η οποία «δεν θα μπορεί να πληρώσει τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές», λέει ο πολιτικός.
RT
Απόδοση: Θωμαή Στεφανοπούλου για την Τρικλοποδιά

http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_6355.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters