Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Γερμανός Πολιτικός: «Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ- ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ»


Η διάλυση της ευρωζώνης θα συμβεί αργά ή γρήγορα, υποστηρίζει ο πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος Εναλλακτική λύση για την Γερμανία Bernd Lucke.

Η ευρωζώνη «θα διασπαστεί» και «το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πόσο καιρό θα πάρει για να
συμβεί» είπε ο πολιτικός σε μια συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt». Ο Bernd Lucke εκτιμά ότι η Ευρώπη προσπαθεί μόνο να αναβάλει αυτή τη στιγμή επενδύοντας σε οικονομίες των πληγεισών περιοχών και θα μπορούσε «να συνεχίσει αυτή την πολιτική για πολλά χρόνια»

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτή η στρατηγική κατά της κρίσης μόνο «αυξάνει την τιμή» που οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να πληρώσουν μετά την «κατάρρευση».

Οι Γερμανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν μεταξύ 25 και 30 δις ευρώ για την αναδιάρθρωση του χρέους στην Ελλάδα, μια χώρα που «θα είναι η πρώτη» που θα φτάσει στην αδυναμία πληρωμής, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Lucke.

Η διαδικασία της διάσπασης της ζώνης του ευρώ «είναι εντελώς εκτός ελέγχου» και μπορεί να έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για τη Γερμανία, η οποία «δεν θα μπορεί να πληρώσει τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές», λέει ο πολιτικός.
RT
Απόδοση: Θωμαή Στεφανοπούλου για την Τρικλοποδιά

http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_6355.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters