Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ , ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ...!!!!‏ ΒΙΝΤΕΟ

Η Τουρκία που εξοπλίζεται σαν λυσσασμένη, επιδιώκει να αποδομήσει την Ελλάδα και στο κομμάτι αυτό, έχοντας ως σύμμαχό της την τρόικα και κατ' επέκταση τους δωσιλόγους πολιτικούς μας. Μετά την κατάργηση του Α' και Β' Σώματος Στρατού, ετοιμάζονται να καταργήσουν και σημαντικές
αεροπορικές βάσεις. Περιμένετε και θα δείτε. Οι δώ δωσίλογοι, μην αμφιβάλλετε ότι θα πουν και πάλι "ναι σε όλα"!
Στο μεταξύ, εξαιρετικά τιμητικές είναι οι διακρίσεις που απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Τακτικού Προγράμματος Ηγεσίας (Tactical Leadership Programme). Ο Σμηναγός Θεοχάρης Κατσαρός και ο Υποσμηναγός Ιωάννης Σιάνος της Πολεμικής Αεροπορίας αναδείχθηκαν οι καλύτεροι πιλότοι στο ΝΑΤΟ. Ο Επισμηναγός Μαρίνος Μπογατίνης που είναι εκπαιδευτής στο πρόγραμμα ψηφίστηκε για 3η φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.
Δείτε τι είπαν οι δύο πιλότοι, οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ


real.gr-ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ από realmedialive


http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_1720.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters