Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Γιατί λείπει μια χώρα από το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ: Μήπως σημαίνει κάτι για την Ελλάδα;


Πρόκειται για το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ με νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Η πρώτη αλλαγή περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός προσώπου στην λεπτή λουρίδα ασφαλείας με το ολογράφημα. Πρόκειται για το πρόσωπο της Ευρώπης.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά τη αναγραφή του αριθμού 5 στην μπροστινή κάτω αριστερή πλευρά με μελάνι που αλλάζει χρώμα σε πράσινο και στην πίσω δεξιά πλευρά.

Η τρίτη διαφορά είναι ότι η λέξη ευρώ μετά από την λατινική και ελληνική γραφή της αναγράφεται και με σλαβικούς χαρακτήρες ως ΕΒΡΟ.

Η τέταρτη διαφορά είναι ότι αναφέρονται τα αρχικά 9 διαφορετικών μορφών της επωνυμίας της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας, αντί για τις 5 ήδη γνωστές μορφές BCE ECB EZB EKT EKΡ και μάλιστα κάθετα αντί οριζόντια.

Η αρίθμηση των χαρτονομισμάτων γίνεται με 2 κεφαλαία γράμματα και 10 αριθμούς, αντί για ένα γράμμα και 11 αριθμούς στην έκδοση του 2002.

Το χαρτονόμισμα των 5 ευρώ είναι γεμάτο συμβολισμούς, όπως και όλα τα χαρτονομίσματα παγκοσμίως.

Υπάρχει όμως!!

Στις δύο μπροστινές κατακόρυφες άκρες του χαρτονομίσματος υπάρχουν 26 παράλληλες μικρές πλάγιες γραμμές και όχι 27 που είναι οι χώρες της ευρωπαικής ένωσης σήμερα και που θα χρησιμοποιούν οι τυφλοί για να αναγνωρίζουν με την αφή το χαρτονόμισμα.

Προεξοφλεί o σχεδιαστής του νομίσματος συμβολικά την αποχώρηση ή την συνένωση κάποιας χώρας από την ευρωπαϊκή ένωση και την ζώνη του ευρώ τον πέμπτο (5) μήνα του 2013;

Η 2 Μαίου 2013 είναι για την Ελλάδα Μεγάλη Πέμπτη και οι τράπεζες ξανανοίγουν την Τετάρτη μετά το Πάσχα, από τη στιγμή που θα μεταφερθεί η αργία της Πρωτομαγιάς.

Ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο έχει δηλώσει ότι μελλοντικά θέλει να κάνει δημοψήφισμα για να αποφασίσει αν θα αποχωρήσει από την Ευρωπαική “Ενωση.

Επίσης μην ξεχνάμε και την δήλωση του Σόιμπλε.. Το ευρώ δεν θα κατέρρεε αν αποχωρούσε μία χώρα.Το αναφέρουμε απλά για την ιστορία!
fimes
hellas-now

ΚΛΟΙΟΣ

http://www.triklopodia.gr/2013/05/5_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters