Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τί είναι η Πατριωτική Πολιτοφυλακή; Ανοιχτό κάλεσμα.


Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή πάντα εντός του πλαισίου του Νόμου και του Συντάγματος -όντας ένα νόμιμο κίνημα- προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους Έλληνες..
στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσεων οποιασδήποτε μορφής. Ουσιαστικά προσπαθεί να εμφυσήσει σε αυτούς την έννοια της αλληλεγγύης μεταξύ ημών.


Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές με την έννοια του Εθνικισμού που έδινε ο Ίων Δραγούμης και ο Περικλής Γιαννόπουλος. “θέλω να είμαι..... Ωραίο δείγμα ανθρώπου έλληνος. Να σκοπός μιας ζωής! Δουλεύοντας για τον ελληνισμό, δουλεύω για τον εαυτό μου. Θέλω να ξοδέψω την ψυχή μου μέσα στο έθνος μου, σε μια αλληλεγγύη με τους ομοφύλους μου”.

Μόνο ένα μήνυμα θέλουμε να στείλουμε σε όλους, μήνυμα επίκαιρο παρότι είναι γραμμένο το 1907..." Φυλάτε τη γη σας και την τιμή της, μόνο με σπαθί. Πάψετε σαπιοδιδάσκαλοι και σαπιορήτορες -αναφοράτζηδες- να εξευτελίζετε τη φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή - η φύσις το λέει- κατακτώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι. Λόγια του γίγαντα Περικλή Γιαννόπουλου που είναι οδηγός μας".

Ελάτε στην Πατριωτική Πολιτοφυλακή, πλαισιώστε τις μάχιμες γραμμές μας, γίνετε πολίτες οπλίτες.
Εκ της διοικήσεως.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 18/05/2013 και ώρα 18:00 στα γραφεία μας, Καρόλου 28 πλατεία Καραϊσκάκη Μεταξουργείο. 5ος όροφος 5 γραφείο. Τηλ. επικοινωνίας 6977681018


http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9426.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6781.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters