Κυριακή 19 Μαΐου 2013

E.N.D. ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟ Artfmradio ΚΥΠΡΟΥ 17/5/2013

969972_168617616638808_790327852_n.jpg



 







Adrianos Bezouglof
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ - ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ

Πολλοί λένε πως ο Νικόλαος Τέσλα ήταν από την Κροατία. Το πραγματικό του όνομα ήταν Νικόλαος Θεσσαλός. Τον 17ο αιώνα σε μία εξέγερση στη Θεσσαλία οι τούρκοι άρχισαν τις σφαγές. Ο πατέρας του ήταν ορθόδοξος ιερέας στη Θεσσαλία (Θέση Άλς) - έφυγε λοιπόν και για να μην χρησιμοποιήσει το πραγματικό του επίθετο ανέβηκε στην ορθόδοξη τότε Σερβία άλλαξε το επίθετό του και συνέχισε να υπηρετεί τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του και τον Ελληνισμό. Γιός του ήταν ο Νικολά Τέσλα. Ο Νικολά Τέσλα μαζί με τον Γουλιέλμο Μαρκόνι είναι οι πιό σοβαροί επιστήμονες που περπάτησαν σε αυτό τον πλανήτη μετά τον Πυθαγόρα τον Σάμιο. Εφήυρε το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Ήταν πολύ εφυής. Τις πατέντες του τις κατέθετε στη Βιέννη. Εκεί υπήρχε ένας υπάλληλος στο γραφείο ευρεσιτεχνιών στη Βιέννη του οποίου το όνομα ήταν Άλμπερτ Αϊνστάϊν. Ο Αϊνστάϊν έκλεβε τις πατέντες και η θεωρία της σχετικότητος δέν είχε καμία σχέση με τον Αϊνστάϊν. Ο Αϊνστάϊν δεν μπόρεσε να τελειώσει ούτε το γυμνάσιο. Το πώς κατέκτησε τα πτυχία και τους επαίνους του ήταν ακριβώς όπως κατέκτησε τα πτυχία του και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η πρώτη γυναίκα του ήταν Ουγγρικής καταγωγής και αυτή του υπέγραψε τη θεωρία της σχετικότητος την οποία οικειοποιήθηκε ο Αϊνστάϊν και καθ'ολη τη διάρκεια της ζωής του επειδή χώρισε, πλήρωνε ένα τεράστιο ποσό από τα χρήματά τα οποία απελάμβανε για να μην τολμήσει ποτέ η σύζηγός του να δώσει τα αποδεικτικά στοιχεία ότι η θεωρία της σχετικότητος ανοίκε στην ίδια. Ενώ λοιπόν "βρήκε" τη θεωρία της σχετικότητος για να γίνει "μεγάλος" δεν μπορούσε να λύσει τα μαθηματικά στο γυμνάσιο. 

Ο πρύτανης του πανεπιστημίου της Χαϊδερβέργης την εποχή εκείνη είναι ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής. Ο Αϊνστάϊν ήταν φίλος του Βίκτωρ Ουγκό. Ο Βίκτωρ Ουγκό ήταν επίσης φίλος του Καραθεοδωρή. Έτσι έγινε η διασύνδεση - γνωριμία Αϊνστάϊν Καραθεοδωρή. Ανταλλάγησαν 49 επιστολές μεταξύ Αϊνστάϊν και Καραθεοδωρή και εντός 30 ημερών απο τότε που του δόθηκε η θεωρία της σχετικότητας ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής έλυσε όλα τα μαθηματικά προβλήματα της θεωρίας της σχετικότητος και με χειρόγραφες επιστολές τα απέστειλε στον Αϊνστάϊν. Ο Αϊνστάϊν, προς τιμήν του, στην τελευταία στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο τέλος της ζωής του είπε ακριβώς τα εξής "Με τιμάτε, με βάζετε πάνω στο βάθρο και λέτε πως είμαι μεγάλος. Λέτε πως είμαι μεγάλος φυσικός και μαθηματικός αλλά δεν με ρωτήσατε ποτέ ποιός ήταν ο δάσκαλός μου. Δάσκαλός μου ήταν ο μεγαλύτερος μαθηματικός που γέννησε η ανθρωπότητα. Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής. Είναι Έλληνας και αυτόν πρέπει να τιμάτε και όχι εμένα." 

Για όλα εκείνα τα ψεύδη τα οποία προέβαλε ο Αϊνστάϊν και όλα τα αίσχη που έκανε με τον Οττονχάϊμερ όπως και όλους τους πυρηνικούς επιστήμονες που διέφυγαν απο τη ναζιστική Γερμανία και ήρθαν στην Αμερική για να φτιάξουν την πυρηνική βόμβα συγχωρείτε από τον Ελληνισμό ο Αϊνστάϊν γιατί έστω και την τελευταία στιγμή της ζωής του αναγνώρισε την αλήθεια και είπε ότι πραγματικά ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής πρέπει να θεωρείτε αυτός που έλυσε τη θεωρία της σχετικότητας. Σάν σύληψη λοιπόν η θεωρία της σχετικότητος ανοίκει στη σύζηγο του Αϊνστάϊν και η επίλυσης του προβλήματος ανοίκει στον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή. 

Ο Νικολά Τέσλα όταν πήγε στην Αμερική - όπως όλοι οι μεγάλοι εγκέφαλοι, χρηνατοδοτήθηκε από τον J.P. Morgan γνωστός για την συμμετοχή του σε μασσονική λέσχη των επιβήτορων του πλανήτη - Ο J.P. Morgan είχε αναλάβει τη μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος από τους καταράκτες του Νιαγάρα ώς τη Νέα Υόρκη. Δεν είχε άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσει καλώδια. Στα 600-700 χιλιόμετρα η τάση που έφτανε στη Ν.Υ. δέν ξεπερνούσε τα 8,5 -9 % απο αυτή που ξεκινούσε απο τον Νιαγάρα. Έτσι λοιπόν κάλεσε τον Νίκολα Τέσλα να του λύσει το πρόβλημα. Ο Τέσλα λοιπόν με πολύ απλές ενέργειες του έλυσε το πρόβλημα με το εναλλασόμενο ρεύμα το οποίο είχε μηδενική απώλεια. Για το ποιός ήταν ο J.P. Morgan σε σχέση με τους Rockefeller και Rothchild η ιστορία είναι γνωστή.

Ο Νικολά Τέσλα απέδειξε πως δεν χρειάζεται να παράγεις και να μεταφέρεις Ηλεκτρικό ρεύμα απο τον Νιαγάρα στη Νέα Υόρκη με καλώδια επειδή ο πλανήτης είναι ένας ζών ενεργειακός οργανισμός ο οποίος έλκει συνεχώς ενέργεια από το σύμπαν και επειδή η ιονόσφαιρα και η γή είναι φορτισμένες με ηλεκτρικό ρεύμα το ενδιάμεσο δηλαδή η ατμόσφαιρα είναι αγωγός ηλεκτρικού ρεύματος κάτι απλό που ένας φυσικός καταλαβαίνει απόλυτα. Έτσι λοιπόν υπάρχει εντελώς δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια την οποία μπορεί ο καθένας απο μας σε οποιοδήποτε σημείο της γής να την πάρει και να την χρησιμοποιήσει στο σπίτι του. Αυτό ο Ν. Τέσλα το απέδειξε στον J.P. Morgan. Είχε φτιάξει μάλιστα και το πηνίο που είχε βάλει στην κορυφή ενός σπιτιού το οποίο έδινε ηλεκτρική ενέργεια χωρίς να παρεμβαίνει κανένα άλλο ενεργειακό μέσον. Μόλις ο Μόργκαν κατάλαβε πως δεν υπήρχε χρήμα για αυτόν σταμάτησε να χρηματοδοτεί τον Τέσλα. Πρόβαλε στα Μ.Μ.Ε. ότι ο Τέσλα έχει ψυχοπάθεια και τελικά ο Τέσλα πέθανε στην ψάθα πολύ φτωχός και χωρίς κανένας να έχει εκμεταλευτεί την ευρεσιτεχνία του. Σήμερα υπάρχουν 150 εργαστήρια ανά τον κόσμο τα οποία λειτουργούν με βάση τη θεωρία του Νικολά Τέσλα δηλαδή του Νικόλαου Θεσσαλού. 

Απομαγνητοφωνημένη ομιλία του Δόκτορος Εμμανουήλ Λαμπράκη. Νέα Υόρκη 17/05/2013
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/05/akoyste-th-synentefxh-lamprakh-balsamakh-sto-artfmradio-kyproy-1.html 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters