Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης:Βίαιη προσαγωγή Παπανδρέου


Αίτημα για απόρριψη του υπομνήματος που έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου στην προανακριτική επιτροπή κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ζητώντας νέα κλήση του πρώην πρωθυπουργού και -σε περίπτωση άρνησης- βίαιη προσαγωγή του.

Όπως τονίζει η Χρυσή Αυγή, "παραβαίνοντας κάθε κανονισμό, το προεδρείο και όλα τα μέλη της προανακριτικής (πλην Ηλία Κασιδιάρη) παρέλαβαν το υπόμνημα που απέστειλε ο Γιωργάκης στην επιτροπή".

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε το υπόμνημα Παπανδρέου "χαρτί για πέταμα"



Το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ

τον Πρόεδρο της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής «προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατά του πρώην Υπουργού, κ. Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την υπόθεση του ψηφιακού δίσκου ηλεκτρονικών αρχείων της Τράπεζας HSBC»

Κύριε Πρόεδρε,

O μάρτυρας Γεώργιος Παπανδρέου υποχρεούται να προσέλθει ενώπιον της Επιτροπής (209 Κ.Π.Δ.). Οιαδήποτε κατάθεση του διά άλλου μέσου ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τυγχάνει εφαρμογής το άρθρο 31 παρ.2 Κ.Π.Δ (περί δικαιωμάτων κατηγορουμένων) αφού σε αυτόν (Γεώργιο Παπανδρέου) δεν έχει ακόμα διατυπωθεί καμία κατηγορία, ώστε να μπορεί να ασκήσει το προβλεπόμενο από το νόμο και τη δικονομία δικαίωμα (παροχή εξηγήσεων με υπόμνημα)

Αιτούμαι

Η Επιτροπή να απορρίψει ως απαράδεκτο το Υπόμνημα του μάρτυρα. Να κληθεί εκ νέου ο Γεώργιος Παπανδρέου ενώπιον της Επιτροπής και σε περίπτωση νέας άρνησής του να προσαχθεί βιαίως. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος της Επιτροπής δεν ενεργήσει τα δέοντα θα υποβάλλω σχετική ένσταση επί της ακυρότητας της διαδικασίας και θα προσφύγω στην Εισαγγελία
Αθήνα, 09/04/2013
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_7933.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters