Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ 3ου Π.Π

 
Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος κλιμακώνεται εφ’ όλου του μετώπου της Νοτίου Ευρώπης. Η Ελλάς δέχεται πολυμέτωπη επίθεση από τις Σιωνιστικές εχθρικές δυνάμεις από το 1974. Το 1980 ο εχθρός προσβάλλει αθέατα μέσω της ΕΟΚ και καταστρέφει Γεωργία, Κτηνοτροφία, Βιομηχανία και τις μεγάλες Εμπορικές Μονάδες της χώρας. Παράλληλα, με πράκτορες της διοχέτευσε άφθονο εκρηκτικό μείγμα «δανείων» και υπονόμευσε τα θεμέλια της οικονομίας. Στο μεταξύ η 5η φάλαγγα του εχθρού , βοηθούμενη και από εσωτερικούς πράκτορες της Νέας Τάξης , Μασονίας και του 4ου Ράιχ εξουδετέρωσε κάθε πατριωτική, πνευματική και ψυχολογική μας αντίσταση .

Μετά την πτώση του Ανατολικού Συνασπισμού , την ενοποίηση της Γερμανίας και την δημιουργία του 4ουΡάιχ, ο εχθρός ενισχυμένος εξαπέλυσε την κυρία του επίθεση με ισχυρά οικονομικά μέσα εναντίον της Νοτίου Ευρώπης . Η κυρία του προσπάθεια στρέφεται αρχικά κατά της Ελλάδος και προσφάτως κατά της Κύπρου, με δευτερεύουσες προσπάθειες κατά Ισπανίας, Πορτογαλίας , Ιταλίας κλπ .

Από τριετίας εχθρικές σιωνιστικές δυνάμεις διέσπασαν τις Ελληνικές προφυλακές με μικρή μόνον αντίσταση και ήδη εκτελούν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στο εσωτερικό της χώρας , μη επιτρέποντας την ανασύνταξη και σταθεροποίηση του ημετέρου μετώπου . Μετά την κατάληψη των τραπεζικών προγεφυρωμάτων της Κύπρου, ανέλαβαν τελικήν επίθεσιν κατά των ζωτικών εδαφών μας , στο Ελληνικό Τραπεζικό Κεφάλαιο . Η πολιορκία του Τραπεζικού Ζωτικού μας Χώρου συνεχίζεται και η πτώση του είναι ζήτημα ελαχίστου χρόνου . Ο εχθρός σήμερα βύθισε την ναυαρχίδα "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ". Έχει ήδη αλώσει το διεφθαρμένο και σάπιο «πολιτικό οχυρό» της χώρας που είναι στενά συνδεδεμένο με τους τραπεζίτες.

Όμως για τον λαό τίποτα δεν τελειώνει. Ο πόλεμος μας συνεχίζεται, και θα συνεχισθεί ως την τελικήν νίκην . Η επόμενη γραμμή αμύνης – Σχέδιον Β!- είναι οι Γερμανικές Πολεμικές Αποζημιώσεις που μπορούν να πλήξουν την πρωτεύουσα του εχθρού και τα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων που θα ενισχύσουν βραδύτερον τις αποδεκατισθείσες ημέτερες δυνάμεις. Είναι καιρός να βγάλουμε από το εθνικό οπλοστάσιο το Πυρηνικό μας Όπλο το «Ελληνικό Πνεύμα» , κινητοποιώντας διεθνώς την Ομάδα «Ε» . Εκείνο που προέχει αυτές τις ώρες είναι η ανάδειξη πατριωτικής και στιβαρής ηγεσίας .


Ο Λαός και η Ανάγκη θα νικήσουν.
Ζήτω η Ελλάς!!! Ζήτω το Έθνος!!
*Αμφικτύων
9/4/2013
*Αμφικτύων είναι ο υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης, Συγγραφεύς, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com/
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2013/04/3_9.html?zx=a2ddcd3144b70b38

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters