Τρίτη 9 Απριλίου 2013

18χρονοι "εισοδηματίες"

Το σχέδιο μαζικής προσαύξησης των Αρ.Φορολογικών Μητρώων βρίσκει σε μαύρα μεσάνυχτα εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες αναφορικά με το τι πρόκειται να τους ξημερώσει. Σύμφωνα με αυτό επιβάλλεται υποχρεωτικά η υποβολή φορολογικής δήλωσης σε όλους τους νέους οπου έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ανεξάρτητα από το εάν πέρυσι απέκτησαν ή όχι εισόδημα.

Εάν για παράδειγμα το όνομα του τέκνου βρίσκεται έστω συνδικαιούχο σε ένα τραπεζικό λογαριασμό των γονιών σημαίνει πως το τέκνο οφείλει να δηλώσει ως εισόδημα τον τόκο οπου του αναλογεί. Έστω και αν αναλογικά λοιπόν ο τόκος απο τις κοινές αποταμιεύσεις (μπουναμάδες) είναι 1 ευρώ αυτό αυτομάτως ενεργοποιεί τις διατάξεις του νόμου που θεωρούν ως τεκμήριο διαβίωσης για το τέκνο τα 3.000 ευρώ ακόμη κι αν αυτά επι της ουσίας αυτά δεν υπάρχουν.

Χειρότερο και απο αυτό είναι η άμεση συνέπεια του νέου φορολογικού νόμου οτι δηλαδή αυτομάτως οι γονείς χάνουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν το παιδί τους ως προστατευόμενο μέλος της οικογένειας αφου το πλασματικό εισόδημα του παιδιού λόγο του τεκμηρίου ξεπέρασε τα 2.900 ευρώ οπου ο νόμος όριζε ως ελάχιστο (!)

Στόχος τους να καταχωρήσουν και στη συνέχεια να τιγκάρουν τα Α.Φ.Μ. του κάθε Έλληνα με χιλιάδες ευρώ φόρων ετσι ώστε μεγάλο μέρος του δημοσίου χρέους -οπού φροντίζουν να συνεχώς να διογκώνουν στο όνομα της ευρωδιάσωσης και των τραπεζών- να μετατραπεί πλέον σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ χρέος των Ελλήνων πολιτών.

Ξέρουν οτι θα φύγουν κι αυτοί όπως και οι προηγούμενοι, μέχρι τότε όμως πρέπει να έχουν εκπληρώσει την αποστολή προς τα ξένα αφεντικά τους. Είναι τεράστια τα διεθνή γεωπολιτικά συμφέροντα οπου υπηρετούν, οι στόχοι τους πρέπει να επιτευχθούν πριν την αλλαγή φρουράς στην κατ'επίφαση "δημοκρατία" τους. Ξέρουν πολύ καλά να κρύβουν τα πραγματικά νούμερα της ανεργίας, της εγκληματικότητας, των λαθρομεταναστών, των αυτοκτονιών και της πραγματικής εξαθλίωσης.

Ξέρουν πολύ καλά πως δεν έχεις άλλα χρήματα να πληρώσεις τους έμμεσους και άμεσους φόρους - χαράτσια οπου σου επέβαλαν. Οι φόροι σου άλλωστε πέφτουν στην ίδια μαύρη τρύπα του απύθμενου δημοσίου χρέους οπου φροντίζουν να διογκώνουν μέσα απο τον ατέρμονα δανεισμό στο βωμό της διάσωσης των τραπεζών και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Η διαιώνιση της πελατειακής τους κρατικοδίαιτης "δημοκρατίας" και η συντήρηση της οικογενειοκρατικής ελίτ οπου λυμαίνεται τον τόπο έχει τεράστιο κόστος.

Σου έμαθαν πως ταΐζοντας το θηρίο κερδίζεις χρόνο δελεάζοντας το... στην πραγματικότητα αυτό, έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στο παιδί σου...



http://asimpiestos.blogspot.com/2013/04/blog-post_6.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters