Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ Αλητεία από ΔΝΤ: Θέλουν νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις & απολύσεις εδώ και τώρα!


Με απαίτηση για άμεσες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και απειλές για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, επανέρχεται το ΔΝΤ, αν δεν εφαρμοστούν τα - απόλυτα ανεφάρμοστα λόγω εξαθλίωσης ττης συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών - φορολογικά μέτρα του
Δεκεμβρίου.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Γουίλιαμ Μάρεϊ προειδοποίησε πριν λίγο ότι "Αν δεν συλλέγουν οι φόροι από τις ελληνικές φορολογικές υπηρεσίες θα ακολουθούσουν νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων".
Ο Μάρεϊ αναγνώρισε μεν πως η Ελλάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο αναφορικά με την δημοσιονομική προσαρμογή υπογράμμισε ωστόσο πως είναι σημαντικό να βελτιωθεί η φορολογική διοίκηση. «Αν η κυβέρνηση τα πάει καλύτερα στη συλλογή φόρων θα μπορέσει να αποφύγει μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις», είπε το στέλεχος του ΔΝΤ, το οποίος απέφυγε να σχολιάσει την έκθεση για τη φορολογική διοίκηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας.

Σε ερώτηση για δημοσιεύματα στην Ελλάδα που φέρουν την τρόικα να ζητά από την ελληνική κυβέρνηση 25.000 απολύσεις ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου υπογράμμισε πως ο αριθμός των υπαλλήλων στο δημόσιο τομέα θα πρέπει να «αναπροσαρμοσθεί» - δηλαδή μειωθεί - αλλά τόνισε πως τρόικα και ελληνική κυβέρνηση "δεν έχουν ακόμη καταλήξει στον ακριβή αριθμό".

Ο ίδιος τόνισε πως τεχνικό κλιμάκιο του ΔΝΤ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αξιολογεί την πρόοδο του προγράμματος, ώστε να συντάξει σχετικές εκθέσεις. Σημείωσε δε πως ο επικεφαλής του κλιμακίου Πολ Τόμσεν θα μεταβεί στην Αθηνά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.


Φυσικά όλοι ξέρουν ότι είναι θέμα ημερών η πτώση της κυβέρνησης, αν επιχειρηθεί να περάσουν νέα μέτρα μείωσης μισθών και συντάξεων. Το ότι τα φορολογικά μέτρα ήταν ανεφάρμοστα, το γνωρίζουν όλοι ή τουλάχιστον όφειλαν να το γνωρίζουν. Άρα είναι υποκρισία να λένε ότι "Θα μειώσουμε μισθούς και συντάξεις εκ νέου αν δεν εισπραχθούν οι φόροι.

Οι φόροι δεν πρόκειται να εισπραχθούν όχι γιατί οι Έλληνες φοροδιαφεύγουν, αλλά γιατί ο σχεδιασμός επί φορολογικών εσόδων βασίζεται σε θεωρήματα εντελώς φανταστικά.

Εκτός και αν νομίζουν ότι ο κάθε Έλληνας έχει μια μηχανή που κόβει χρήμα και ειδικά οι άνεργοι (σχεδόν ένας στους τρεις Έλληνες είναι άνεργος!).

Εν πάση περιπτώσει, τα πράγματα "σφίγγουν" για την κυβέρνηση, αλλά και για τους δανειστές: Αν ανατραπεί η κυβέρνηση, χάνουν τα λεφτά τους.

Bασικά, καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί, κατ'αυτό τον τρόπο...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters