Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Το "πάρκινγκ" των προβληματικών τραπεζών και ο ξαφνικός "τραπεζίτης" Σάλας

Οι περισσότεροι σίγουρα θα θυμούνται ότι η κάθε εταιρία συνήθως μεγάλη, είχε σε καλά αμοιβόμενη θέση τον αγορανομικώς υπεύθυνο, τον επονομαζόμενο και"αυτοφοράκια". Καθήκον του ήταν να ενεργεί ως "τάφρος"αμύνης του κάθε ας πούμε, ολιγάρχη.

Γράφει ο Παν.Αλτζερίνος-Γρηγοράκης
Αποστρ.Λοχαγός(ΣΣΕ 77)

Είναι απορίας άξιο πώς και γιατί ο "τραπεζίτης" Σάλας "αγοράζει"σχεδόν τα πάντα που έχουν σχέση με τον τραπεζικό τομέα. Αποκορύφωμα η τελευταία αγορά ή παραχώρηση, όπως φημολογείται των προβληματικών-όπως λέει η ΕΚΤ-Κυπριακών τραπεζών. Έχουν προηγηθεί ΑΤΕ -ΓΕΝΙΚΗ- κάποια στιγμή ακούγεται και το ΤΤ, "και μετά ο τοίχος". Υποτίθεται ότι αγοράζει τα υγιεί τμήματα των τραπεζών. Ενώ τα προβληματικά τμήματα με τα κόκκινα δάνεια πάνε στο κράτος που ως κρατική οντότητα υπάγεται στο Αγγλικό δίκαιο. Δηλαδή την κατάλληλη στιγμή που θα επιλέξουν μπορεί να γίνουν όλα άμεσα απαιτητά με τις γνωστές ολέθριες συνέπειες. Ξεσπιτωμένος Έλληνας-ξεριζωμένος Έλληνας.

Κανείς όμως δεν λέει ότι από τότε που αγόρασε τα εξυπηρετούμενα δάνεια με τα υγιή κομμάτια των τραπεζών,λόγω της συνεχούς επιδεινούμενης άθλιας οικονομικής κατάστασης των περισσοτέρων συμπατριωτών μας, πόσα έχουν κοκκινίσει και πόσα άλλα θα καταστούν ληξιπρόθεσμα ειδικώς με την ΑΤΕ που είναι υποθηκευμένη όλη η αγροτική Ελλάδα. Συμπέρασμα 1 "Έσκασαν" αυτοί με τον τρόπο τους δύο τράπεζες στην Κύπρο,προσπαθώντας να εξαθλιώσουν το Νησί μας οικονομικά ώστε ελεύθερη και κατεχόμενη Κύπρος να είναι ένα ίδιο κουτάκι, που ως τρίτος αττίλας θα δωθεί δώρο στην Τουρκία από την παντοτινή της σύμμαχο Γερμανία. 2 Μήπως κατά την ίδια μέθοδο "σκάσουν"με τον τρόπο τους (ξέρουν αυτοί) και την υπερφορτωμένη ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Αυτοί θα επιλέξουν την κατάλληλη στιγμή ώστε Ελλάδα και Δυτ.Βαλκάνια (κηπουρός Δρούτσας ατζέντα 2014) σαν ένα κουτάκι στον χάρτη δοθεί δώρο στον νεοθωμανισμό και όχι μόνο, της Τουρκίας. Πιστεύω ότι προορίζουν τον τούρκο για"πρατηριούχο" της Ανάτ.Μεσογείου, και εμάς να μας έχουν μόνο για τα τζάμια, ενώ οι νεοταξίτες της μεταπολιτεύσεως καθημερινώς θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα πρέπει να νιώθουμε και περήφανοι που είμαστε στο "πρατήριο".Ανησυχούμε που ο τούρκος συνάντησε και πάλι τον εβραίο. Κολεγιά αιώνων δεν χαλάει. Μας προβληματίζει η ανακολουθία της Αγίας Ρωσίας. Εμείς οι Έλληνες θα συνεχίσουμε να την αποκαλούμε Αγία σε πείσμα των Δυτικών.

α.Απορίας άξιον πως ο κ.Σάλας από "αφισοκολλητής" του Παπανδρέα,τραπεζίτης.

β.Απορίας άξιον γιατί η ΠΕΙΡΑΙΩΣ επωμίζεται τέτοιο βάρος. Αν γίνει ζημιά θα καταφέρουν με ένα χτύπημα τεράστιο πλήγμα.

γ.Απορίας άξιον που είναι ο κ.Βιενόπουλος, αφού το Κυπριακό κομμάτι τον αφορά άμεσα. Είναι ΕΔΩ; Και αν ναι γιατί δεν τον αναζητούν τα κανάλια;

δ.Όμως δεν είναι απορίας άξιον οτί ένας κλασσικός τραπεζίτης όπως είναι ο κ.Κωστόπουλος της ΑΛΦΑ με παράδοση γενεών στον τραπεζικό τομέα απέχει διακριτικώς.
Τελικώς η Κύπρος είναι "κοντά", μάλλον σε πείσμα "του εθνάρχη" που την ήθελε μακράν. 

http://radiogamma.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7495.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters