Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Αυτοί είναι χειρότεροι και από τον ….Ιωαννίδη


Για ακόμη μια φορά ο Γερμανοτσολιάς Υπουργός Οικονομικών στέκεται θεατής στο δράμα που περνά ο Ελληνισμός της Μεγαλόνησου. 

Μία βδομάδα μετά την θεαματική σιωπή που τήρησε κατά το κρίσιμο Eurogroup, στο οποίο συμφωνήθηκε το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο, ο Στουρνάρας είναι παντελώς απών. 

Τα παλιοτόμαρα εάν νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν ξεφτιλίζοντας έναν ολόκληρο λαό, είναι γελασμένα. Θα έχουν την τύχη του ..Ιωαννίδη και χειρότερη.

Οι πληροφορίες που φθάνουν αυτήν την στιγμή από Βρυξέλλες, λένε ότι ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ σε off the record συνομιλίες που έχει με ξένους δημοσιογράφους θεωρεί «δικαιολογημένη»(!)- όπως χαρακτηριστικά είπε- την εκβιαστική στάση των Ευρωπαίων και ειδικότερα της γερμανικής πλευράς και εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογράφο μεγάλου ειδησεογραφικού πρακτορείου στις Βρυξέλλες ότι «η Ελλάδα δεν ανακατεύεται στο θέμα (σ.σ.: της Κύπρου) καθώς το χειρίζονται εξ' ολοκλήρου η Γερμανία με τους επικεφαλής της Τρόικας».

Αν ευσταθεί ο ισχυρισμός του κατά τα άλλα αξιόπιστου ξένου δημοσιογράφου, ο χαφιές εκθέτει την έστω υποτιθέμενη κυβέρνηση, και φυσικά τον εαυτό του.

Το κυριότερο όμως είναι ότι αποκαλύπτει την ξεδιάντροπη στάση που έχει κρατήσει όλες αυτές τις μέρες η ελληνική κυβέρνηση απέναντι στις τραγικότερες- από το πραξικόπημα του '74- στιγμές που περνάει η Κύπρος.

Το είπαμε από την πρώτη στιγμή και το γράφουμε ξανά σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές: η Ελλάδα είναι θεατής στην όλη διαπραγματευτική διαδικασία για το Κυπριακό Μνημόνιο, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή είναι η εντολή που έχει πάρει από την Γερμανία.

Η Άγκελα Μέρκελ έχει διαμηνύσει στον Σαμαρά πως αν η Ελλάδα τολμήσει να απεξαρτηθεί από τον εκβιαστικό γερμανικό βραχίονα, στον οποίο είναι σήμερα προσκολλημένη, τότε η χώρα μας θα έχει την τύχη της Κύπρου: το γερμανικό σχέδιο για «κούρεμα» ΚΑΙ των ελληνικών καταθέσεων είναι προ των πυλών.

Ο προδότης το γνωρίζει αυτό, όμως έχει ζητήσει από την Μέρκελ να βάλει το σχέδιο της στο συρτάρι καθώς κάτι τέτοιο θα απειλήσει με κατάρρευση την κυβερνητική τριανδρία.

Όλα αυτά όμως δεν αλλάζουν ούτε κατ' ελάχιστον την ουσία: ότι όσο η Κύπρος σφαγιάζεται απόψε, ο Στουρνάρας παρακολουθεί αμέτοχος το σφάγιασμα των Κύπριων αδελφών μας.

Πόσες φορές πρέπει να τους προδώσουμε για να μας φτύσουν ; Eλεος 
 http://ixnos.blogspot.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5031.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters