Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Άνισος ο υπέρ πάντων αγών του Αρτέμη Σώρρα υπέρ του ελληνικού μας κόσμου

Σε όρους της στρατηγικής, ο κάθε άνισος αγών βασίζεται πάντα σε κάποιες ασυμμετρίες πληροφορικής ή informational asymmetries. Στον άνισο αγώνα του Αρτέμη Σώρρα υπέρ του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, ο μέν Αρτέμιος Σώρρας σέβεται τους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι δε αντίπαλοί του, όλες αυτές και όλοι αυτοί οι ‘πολιτικάντηδες’, που μόνον πολιτικοί δεν....
είναι, δεν αναγνωρίζουν καν τους θεσμούς των δύο πολιτειών του ελληνικού μας έθους και έθνους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Θετικά μεν προσκείμενοι στον άνισο αγώνα του Αρτέμη Σώρρα υπέρ του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, φαίνεται να είναι ο ερωτών ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Νίκος Ι. Νικολόπουλος [1], όπως επίσης και ο Στέφανος Βασιλείου (ΑνΕλ) στα Τρίκαλα [2]. Εναντίον δε των προσφορών χρηματιστικής του Αρτέμη Σώρρα προς τον ελληνικό μας κόσμο στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι, μεταξύ άλλων, όλα τα δουλικά υπαλληλάκια του δόγματος της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής, που τα ελληνόφωνα μέσα μαζική εξαπάτησης (ΜΜΕ) προβάλλουν καθημερινά ως δήθεν πολιτικούς ‘ηγέτες’ (sic!), που όμως τους αγοράζεις γιά δυό δεκάρες την οκά όπως, π.χ.: τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη (ΔΗΣΥ), τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αντώνη Σαμαρά (ΝΔ), την Αλεξάνδρα Παπαρήγα (ΚΚΕ), τον Αλέξη ή Axel Τσίπρα (ΣυΡιζΑ), τον Φώτιο-Φανούριο Κουβέλη (ΔημΑρ), τον Γεώργιο Jeffrey Ανδρέα Παπανδρέου (ΠαΣοΚ), τον Ευάγγελο Βενιζέλο (ΠαΣοΚ), τον Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου Καραμανλή (ΝΔ), τον Πάνο Καμμένο (ΑνΕλ), τον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο (ΧΑ), τον Λουκά Παπαδήμο (Trilateral Commission), τον Γιάννη Στουρνάρα (Λέσχη της Ρώμης), τον Λουκά Τσούκαλη (ΕΛΙΑΜΕΠ) κ.ο.κ.

Οι παραπάνω ελληνόφωνοι σαλτιμπάγκοι δεν είναι καν σε θέση να εκλάβουν την ελληνική πολιτική κοινωνία των πολιτών της Ελλάδος και της Κύπρου ως μία θεσμική οντότητα, πόσο μάλλον να την αναγνωρίσουν ως τον ανώτατο θεσμό, που υποτείθεται έχουν εκλεγεί να υπηρετούν. Ταμπουρωμένοι πίσω από τον κλαυσίγελο της δήθεν ‘αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας’ (sic!), αλλά στην ουσία πίσω από την άρδην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική τους κομματοκρατία, πεισματικά αρνούνται να ελέγξουν τις προσφορές της χρηματιστική του Αρτέμη Σώρρα, από τις αρμόδιες αρχές και με τις αρμόδιες διαδικασίες, στερώντας έτσι τον ελληνικό μας λαό από τα χρήματα που νομικά και νόμιμα μας ανήκουν, τουλάχιστον κατά τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Η πληροφορική μεν ασυμμετρία αποδεικνύεται από το γεγονός πως τα US$600 δισ. γιά την Ελλάδα και τα US$50 δισ. γιά την Κύπρο, που ο Αρτέμιος Σώρρας έχει αντίστοιχα καταθέσει σε δύο υπό κηδεμονίαν τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν ανήκουν πλέον στον Αρτέμη Σώρρα, αλλά ανήκουν αντίστοιχα στους ανωτάτους θεσμούς των δύο ελληνικών κυριαρχιών ή sovereignties του ελληνικού μας κόσμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αποδεικνύεται εύκολα δηλαδή πως ο Αρτέμιος Σώρρας ασύμμετρα σέβεται και αναγνωρίζει τον ελληνικό μας λαό ως τον ανώτατο πολιτειακό θεσμό στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μιάς και τα χρήματα αυτά μόνον στον ελληνικό μας λαό πλέον ανήκουν· γύρω στις US$60.000 περίπου κατά κεφαλήν.

Εάν δε σε ξενίζει κάτι τι η αποστροφή μου προς τους ελληνόφωνους σαλτιμπάγκους της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, τότε επέτρεψέ μου σε παρακαλώ μου να σου δώσω ένα μόνον παράδειγμα γιά το ποιόν τους, έτσι ώστε να κατανοήσεις επιτέλους το τι elite είναι όλα τούτα τα σαπρόφυτα που νομιμοποιείς με την ψήφο σου, κάθε φορά που συμμετέχεις στις παράνομες εκλογές της κομματοκρατίας τους. Το παράδειγμα τούτο έχει να κάνει με τον Άδωνι Γεωργιάδη του ΛαΟΣ, που φυσικά μεταπήδησε σε εκείνο το άλλο κλαυσίγελο ανέκδοτο κόμμα, που λέγεται ντέ καλά ‘νέα’ Νεα Δημοκρατία (ΝΔ), ναι, σε εκείνο το ποίμνιον με τα σκυλάκια Λουλού της Ανγκέλας Δωροθέας Μέρκελ.

Το Πανεπιστήμιον λοιπόν του Νόουας Μπέττερ του Κέσινγκτον, τον διδακτορικόν τίτλον του Έλληνα βο(υ)λευτή αφήρεσεν, καθώς έκρινεν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης εις λογοκλοπήν είχε βασίσει ένα εκτεταμένον τμήμα της διατριβής του [3]. Όταν κάτι παρόμοιο συμβαίνει στην Γαλλία ή στην Γερμανία, τότε οι εκεί πολιτικάντηδες, τουλάχιστον έχουν την αξιοπρέπεια να παραιτούνται.

Όχι όμως στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα, ο ελληνόφωνος βο(υ)λευτής «της Ν.Δ. έσπευσε να αφαιρέσει από το βιογραφικό, που έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα, το κομμάτι όπου ανέφερε ότι είναι κάτοχος διδακτορικού!» [3].

Προσοχή λοιπόν! Την επομένη φορά που θα συμμετέχεις στις παράνομες εκλογές της κομματοκρατίας, φαντάσου πως η νομιμοποιητική σου γιά την κομματοκρατία ψήφος, αυτομάτως μετατρέπεται σε μία δολοφονική σφαίρα, η οποία διαπερνά το κρανίο του παιδιού σου!

«Και τι να κάνω;» θα μου πεις. Μα εάν είσαι μία αληθινή Ελληνίς ή ένας αληθινός Έλλην, εάν δηλαδή έχεις μία αληθινά ελληνική ψυχή μέσα σου, τότε ήδη γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις!



Νυν υπέρ πάντων ο αγών!

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

[1] Αρχισέ το πάρτι! «Πρόταση δανειοδότησης της χώρας από τον κ. Αρτέμη Σώρρα»
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2013/02/blog-post_4139.html.

[2] artFMradio - Στέφανος Βασιλείου γιά Αρτέμη Σώρρα (10.3.2013)
Αφιέρωμα στο “Φαινόμενο Αρτέμης Σώρρας”
http://www.youtube.com/watch?v=RVGTczIKQZo.

[3] Αφαίρεσαν το διδακτορικό από τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαιτίας λογοκλοπής
http://theblob.gr/eidhseis/politikh/item/1787-lorem-ipsum-phd.html.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4415.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters