Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Πύργος: Το κορίτσι με τα σπιτικά κουλουράκια που συγκίνησε μια ολόκληρη εφημερίδα!


Το κορίτσι μπήκε στην τοπική εφημερίδα ''Πρωινή'' με μία τσάντα που περιείχε κουλουράκια.
Λίγα λεπτά αργότερα οι περισσότεροι συντάκτες είχαν δάκρυα στα μάτια τους.
Χωρίς να κανένα ίχνος ντροπής ή κάποιου κόμπλεξ, χωρίς τη... φτηνή μιζέρια των δήθεν επαιτών που έχουν κάνει επάγγελμα το να χτυπούν πόρτες και να ζητούν ελεημοσύνη, αλλά με χαμόγελο, αυτοπεποίθηση και περίσσια περηφάνια ένα κορίτσι στον Πύργο, προσπαθεί στις ελεύθερες ώρες που της απομένουν από το σχολείο να βοηθήσει την οικογένειά της, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.  
Οι γονείς της όπως η ίδια είπε είναι άνεργοι και τα βγάζουν δύσκολα πέρα. Η ίδια τα απογεύματα αδειάζει τη σχολική τσάντα από τα βιβλία και τα τετράδιά της και τη γεμίζει με σπιτικά κουλουράκια. 
Η μικρή, μαθήτρια του δημοτικού, πέρασε χθες το απόγευμα το κατώφλι και της τοπικής εφημερίδας ''Πρωινή''.  
Όπως γράφει σε σχόλιο στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ο συντάκτης της Πρωινής και διαχειριστής του ilialive.gr, Γιάννης Σπυρούνης «Το κατώφλι της εφημερίδας μας πέρασε ένα πανέμορφο χαμογελαστό κοριτσάκι, ήταν δεν ήταν δέκα ετών. 
Με μια σχολική τσάντα στην πλάτη, με το πιο μεγάλο χαμόγελο και γεμάτη περηφάνια, μας χαιρέτισε και μας είπε. 
"Πουλάω σπιτικά κουλουράκια για να βοηθήσω την οικογένειά μου οικονομικά, γιατί είναι άνεργοι οι γονείς μου". Βουβαθήκαμε όλοι, κοιταχθήκαμε και δεν ξέραμε τι να πούμε...  
Σίγουρα δεν θέλαμε κουλουράκια, αλλά θέλαμε να βοηθήσουμε οπωσδήποτε. 
Βάλαμε το χέρι στην τσέπη… προβληματισμένοι, στεναχωρημένοι αλλά με διάθεση να βοηθήσουμε και να μην προσφέρουμε άλλη απογοήτευση σε αυτό το τόσο γλυκό κορίτσι. Μας άφησε αν και δεν ήταν για εμάς απαραίτητο ένα σακουλάκι με πραγματικά σπιτικά κουλουράκια και έφυγε, με το ίδιο χαμόγελο στο πρόσωπό της με την ίδια περηφάνια στα μάτια της. 
Και εμείς βυθιστήκαμε ακόμα περισσότερο στη θλίψη''...


πηγη

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2013/02/blog-post_7295.html
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_8731.html#ixzz2Ku4cMayp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters