Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ.


ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Υποκλοπές, Δεκεμβριανά, Σχέδιο Πυθία, συγχωνεύονται σε μία έρευνα!
Η τρανταχτή απόδειξη των όσων αποκαλύπτουμε εδώ και 4 χρόνια, με την βούλα της δικαιοσύνης.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών, το παρασκήνιο των “Δεκεμβριανών¨ του 2008 και το σχέδιο
δολοφονίας Καραμανλή, συγχωνεύονται σε κοινή έρευνα από την Ελληνική δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη βλέπει τα ίδια ξένα κέντρα πίσω και από τις τρεις υποθέσεις, σ’ ένα ενιαίο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.

Οι πολύμηνες ανακρίσεις και έρευνες έχουν φέρει σοβαρά αποτελέσματα για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη που θα κλονίσει την πολιτική, την επιχειρηματική αλλά και την κοινωνική πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί.

Από την υπερήφανη πολιτική των αγωγών, όπου οι ισχυρότεροι ηγέτες του πλανήτη “συνωστίζονταν” στην Ελλάδα, φτάσαμε να σερνόμαστε πίσω από τριτοκλασάτους υπαλλήλους, έρμαια στο άρμα του ΔΝΤ. Αυτό δεν ήταν ούτε “τυχαίο”, ούτε αποτέλεσμα της “παγκόσμιας κρίσης” όπως αρέσκονται να αμπελοφιλοσοφούν θεωρητικά παπαγαλάκια που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους. Είναι σχέδιο που υλοποιήθηκε με προσοχή και πρωτοφανή σκληρότητα. Περιττεύει να πούμε πως τα περί “συνωμοσιολογίας” που αναμασούν σαν καραμέλα οι αχυράνθρωποι (ή συνένοχοι) της Ελληνικής τραγωδίας, πρέπει τώρα να τα απευθύνουν στην ίδια την δικαιοσύνη.

Το να αμφισβητείς εάν υπάρχει σχέδιο πίσω από την μεγαλύτερη ληστεία της νεώτερης ιστορίας, είναι σα να αρνείσαι ότι η Γη περιστρέφεται. Περαστικά τους.

 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_975.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters