Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΑ(ΑΜΕΡΙΚΗ) ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ...!!

αρχαιος Σπαρτιατης στην Αμερική.png
Στην ομιλία που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video, ο ομιλητής καθηγητής, αναφέρεται σε αρχαιολογικά ευρήματα  στην Αμερικανική ήπειρο. 
Στο 1:10:40, αναφέρεται σε πέτρα η οποία έχει σκαλισμένο επάνω της, Λακεδαιμόνιο πολεμιστή. Γιατι; Γιατί απλά οι Έλληνες πήγαν κάτι αιώνες εκεί πριν τον Κολόμβο (και μιά ματιά στα τοπωνύμια της αμερικανικής ηπείρου θα σας διαλύσει κάθε αμφιβολία). Βέβαια ο καθηγητής ή είναι αστοιχείωτος ή προσπαθεί να αποκρύψει κάποια δεδομένα, γιατί την μεν μορφή προλογίζει σαν "strange human", για το δε χαρακτηριστικό "Λ", αναφέρει ότι "this is like the Greek alpha".   
Σας στέλνω συνημμένα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο του video με την προβαλλόμενη φωτογραφία       (Ι.Π)
 

Η Τρίαινα του Ποσειδώνος!!!!!!!!!!!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ!!!


Περί Ελλήνων στην Αμερική συνέχεια...Αποδεικνύοντας τα αυτονόητα

 

Ο Ερατοσθένης,ο υπολογιστής του και ο γύρος του κόσμου επί Πτολεμαίων!


 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/otan-oi-ellhnes-phgainan-sthn-esperia-amerikh-oi-alloi-apla-den-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters