Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Περίεργη σύλληψη τούρκων "τρομοκρατών" στην Πάτρα


ΜANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Mε ενδιαφέρον παρακολουθούν στην Άγκυρα τη σύλληψη δύο Τούρκων υπηκόων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις .

Οι δυο ανδρες συνελήφθησαν την Τετάρτη, στην Πάτρα. Ο ένας είναι 47 ετών ο δεύτερος 37. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης του 47χρονου.
Η σύλληψη των δυο, λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Άγκυρα, προκαλεί ενδιαφέρον καθώς τις τελευταίες εβδομάδες η Τουρκία κατηγορεί την χώρα μας πως στηρίζει κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η DHKP-C. Ηδη στον τουρκικό Τύπο έχουν δημοσιευθεί άρθρα που αναφέρουν πως ο Ερντογάν στη συνάντηση που θα έχει με τον Αντώνη Σαμαρά στην Άγκυρα στις 4-5 Μαρτίου, θα παραδώσει έναν φάκελο της ΜΙΤ που αναφέρει λεπτομέρειες για τη δράση της DΗΚP-C στην Ελλάδα.
H τουρκική εφημερίδα Star στην ιστοσελίδα της για τις συλλήψεις αναφέρει πως «επιχείρηση εναντίον του PKK στην Αθήνα» και σχολιάζει πως «η σύλληψη των δυο ανδρών συνέπεσε με την επικείμενη επίσκεψη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Τουρκία».

http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_7103.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters