Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Γελάει ο κόσμος ...


Δεν βρέχει παιδιά 

Αν δεν βρίσκομασταν σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας, θα τους αντιμετωπίζαμε ως γραφικούς γελοτοποιούς.


Όμως, η κρισιμότητα της κατάστασης μας αναγκάζει να τους αντιμετωπίζουμε ως επικίνδυνους.

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας κάποιοι παρατρεχάμενοι του Αντώνη Σαμαρά, εκείνοι που τους περιμάζεψε από το πανέρι την περίοδο που ο ίδιος βρισκόταν στην πολιτική απομόνωση και διακινούν διάφορες απόψεις οι οποίες αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο Αντώνης Σαμαράς παλεύει μόνος του, ότι δεν φέρει ευθύνη διότι υλοποιεί τις αποφάσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου και άλλα τέτοια γραφικά. Κάποιοι εξαντλούν τον πατριωτισμό τους στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την στιγμή που ο "ηγέτης" τους δίνει γη και ύδωρ στους Γερμανούς και την ώρα που στο Κατάρ συμφωνεί με τον Ταγίπ Ερντογάν για συνεκμετάλλευση, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες. Το χειρότερο είναι ότι πριν από δύο χρόνια, όλος αυτός ο θίασος των παρατρεχάμενων του πρωθυπουργού ασκούσε κριτική στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ενώ σήμερα επικροτούν το ξεπούλημα της πατρίδας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Εμείς δεν είχαμε ποτέ αμφιβολία ότι ο πρώην πιτσαδόρος, δεν είναι δυνατόν να διοικήσει αυτή τη χώρα. Αυτό, όμως, ελάχιστη σχέση έχει με το επικίνδυνο γεγονός κάποιοι την στιγμή που ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί, την στιγμή που η χώρα ξεπουλιέται, θέτουν το ζήτημα πως θα διασωθεί ο Αντώνης Σαμαράς ... για να μην χάσουν τον "μεγάλο ηγέτη", με τον οποίο έχουν αναπτύξει σχέση λατρείας. Δεν αφορά κανέναν η πολιτική διάσωση του Αντώνη Σαμαρά. Όσο για το αν δεν είναι "θεσιθήρας" και "εξουσιολάγνος", αφήστε τον ελληνικό λαό να κρίνει. Και ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν τήρησε καμία υπόσχεσή του. Γνωρίζει, ο ελληνικός λαός, ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ. Γνωρίζει ότι πραγματοποίησε θεαματική κυβίστηση και πέρασε από το αντιμνημονιακό στρατόπεδο, σε εκείνο των εντολοδόχων του Βερολίνου. Γνωρίζει, ο ελληνικός λαός και κρίνει, αν ο κύριος Σαμαράς είναι πατριώτης ή όχι. Και κυρίως ο ελληνικός λαός θυμάται ... Οπότε ας αφήσουν κάποιοι τις δήθεν νουθεσίες προς τον ηγέτη τους. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πράττει ... και εκείνοι γνωρίζουν ότι πράττει ότι έπραττε πάντοτε στην πολιτική του διαδρομή και οι νεοδημοκράτες το γνωρίζουν καλύτερα από τον κάθε ένα.

Λοιπόν ξεχάστε το. Η ιστορία θα καταγράψει τον Αντώνη Σαμαρά, όπως ακριβώς του αξίζει. Δεν σώζεται η υστεροφημία του. Δεν μπορεί παιδιά ο Αντώνης Σαμαράς να αλλάξει την πορεία της χώρας, διότι δεν τον αφήνει η κυρία Μέρκελ, για την οποία μαθαίνουμε ότι εκφράζει και τον μεγάλο του θαυμασμό. Ο λίγος χρόνος που του λέτε ότι έχει απομείνει ... δεν υπάρχει πια. Επί οκτώ μήνες υλοποιεί το πρόγραμμα φτωχοποίησης του ελληνικού λαού. Επί οκτώ μήνες το Μέγαρο Μαξίμου, δίνει εντολές να δέρνονται ανηλεώς οι Έλληνες από τους πραιτοριανούς της ελληνικής κυβέρνησης. Οκτώ μήνες, τσαλαπατιέται η αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Η κλεψύδρα έχει αδειάσει ...

ΥΓ: Γελάει ο κόσμος και δεν βρέχει
 
http://www.triklopodia.com/2013/02/blog-post_9606.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters