Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ενοχλήθηκε ο Βενιζέλος από τις αποκαλύψεις. Αντί να βρίζει τη Μαργαρίτα βρίζει το ... ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

Ενοχλήθηκε ο Βενιζέλος από τις αποκαλύψεις για Λαγκάρντ και Μαργαρίτα«Τα σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων «Το Βήμα της Κυριακής» και «Πρώτο Θέμα» και καταρχάς αυτή καθεαυτή η κατάθεση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα -αν πράγματι δόθηκε- θέτουν τεράστιο ζήτημα γύρω από τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου στη χώρα μας», επισημαίνουν συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα της εμπλοκής της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ. «Αντί να λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της αποστολής του το ΣΔΟΕ, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί παρασκηνιακό κέντρο εκπομπής ανεύθυνων συκοφαντιών...
που κατασκευάζονται και διακινούνται με εκπληκτική ευκολία, υπονομεύοντας το κράτος δικαίου και δηλητηριάζοντας το κλίμα σε βάρος επιλεγμένων πολιτικών στόχων», σχολιάζει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «Η άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει».


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1029.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters