Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μπλόκο στις διαδικασίες χορήγησης ιθαγένειας από την κυβέρνηση, στον «ΑΕΡΑ» οι αιτήσεις των Β/ηπειρωτών - Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ

Φραγμό στη χορήγηση ιθαγένειας θέτει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, δια της οποίας καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να αναστείλουν τις σχετικές διαδικασίες, ενόψει της προσεχούς δημοσίευσης της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Οπως αναφέρεται στην απόφαση, ο λόγος της αναστολής οφείλεται στην επικείμενη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αφορά στον έλεγχο της συνταγματικότητας των σχετικών άρθρων του νόμου 3838/2010.
Με την απόφαση αυτή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών καλεί τις υπηρεσίες να αναστείλουν τις διαδικασίες: υποβολή νέων αιτημάτων, εξέταση φακέλου, δημοσίευση απόφασης, ορκωμοσία, εγγραφή στα δημοτολόγια κ.λπ.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή προς την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να προωθήσει νέα νομοθετική ρύθμιση.
Εντονα αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ
Πηγές της Ιπποκράτους χαρακτήρισαν πάντως «παράνομη» την «εγκύκλιο» του υπουργείου Εσωτερικώνκαι παράλληλα υποστηρίζουν ότι «υπονομεύει τη λειτουργία της κυβερνητικής συνεργασίας». - γράφει το Έθνος.
Οι Βορειοηπειρώτες
Στην ίδια μοίρα με τους αλλοδαπούς βρίσκονται αυτή τη στιγμή και οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες καθώς συμπεριλαμβάνονται στον ίδιο νόμο. Το πάγωμα της διαδικασίας απόδοσης της Ελληνικής ιθαγένειας επηρεάζει άμεσα και του τελευταίους. Υπενθυμίζουμε ότι με τον συγκεκριμένο νόμο (Ραγκούση) οι πλειοψηφία των αποφάσεων απόδοσης ιθαγένειας αφορούσε ομογενείς από Αλβανία,  που για σχεδόν μια εικοσαετία το ελληνικό κράτος αρνείτο να τους χορηγήσει την ιθαγένεια.
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8942.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters