Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΒΟΜΒΑ!ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 31,5 ΔΙΣ;ΠΟΙΟΣ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ;

END.jpgΔΕΙΤΕ...
άρθρο του ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...; ΒΓΑΙΝΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΑΚΤ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ = ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ? ΤΑ 31,5ΔΙΣ .. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ !!
ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ! ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΙΔΙΑ ...;.
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ !
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΓΑΖΙ.
Σελ. 7 Προσχεδίου Προυπολογισμού ! ( Δανειακή PSI εως 109,1δις - ανάλυση ! )
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/10/blog-post_963.html#ixzz29lZd9oIR
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT;
[...Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.

«Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεωκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ που ο κ. Σαμαράς βιάζεται να εκταμιευθούν ως δόση του δανείου και τα οποία λέει ότι θα πάνε κατευθείαν στην αγορά, δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει. Γι' αυτό τον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία και βιάζεται ο κ. Σαμαράς να περάσει τα μέτρα, ώστε να του δώσουν οι δανειστές τα 31,2 δις ευρώ και να μπορέσει να εξοφλήσει το ομόλογο του ιδιώτη»!!! ...](VIDEO) - ΕΔΩ)


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΕΔΩ


ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: 

Παγκόσμια οικονομική κρίση από Grexit;(έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ)ΝΕΑ έκθεση

...................................

Ζώης: Δεν διαψεύδουν ότι θα είναι σε κλειστό λογαριασμό η δόση!

Τα «Βέλη» Του Εξαπέλυσε Ο Εκπρόσωπος Των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης Προς Τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, Για Τα Όσα Δήλωσε Από Τις Βρυξέλλες.
Στη Δήλωσή Του Ο Κ. Ζώης Αναφέρει:  «Η Συνέντευξη Του Κ. Πρωθυπουργού Στις Βρυξέλλες Εντάσσεται Στην Προσπάθεια Που Καταβάλλει Να Αντισταθμισθεί Το Επώδυνο Φορτίο Των Μέτρων Ενός Αδιέξοδου Και Αναποτελεσματικού Προγράμματος Με Ένα Κλίμα Δήθεν Ευφορίας Στους Κόλπους Της Ευρωζώνης, Την Ίδια Στιγμή Κατά Την Οποία Δεν Έχουν Διαψευσθεί Αρμοδίως Τα Σενάρια Σε Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης Περί Εκταμίευσης Της Δόσης Των 31,5 Δις Ευρώ Σε Δεσμευμένο Λογαριασμό Μέσω Του Οποίου Θα Εξυπηρετούνται Μόνο Οι Τόκοι Και Τα Ώριμα Χρέη».

Πηγή ΠΗΓΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ...end

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/10/bomba-ti-eihe-pei-o-lamprakhs-gia-ta-31-5-dis-poios-o-apodekths-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters