Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ιστορικό Siemens: Ο Σαμαράς γνώριζε πολύ καλά τον Χριστοφοράκο...

Για να καταλάβουμε καλύτερα τις σχέσεις των ανθρώπων στο άρθρο που ακολουθεί να πούμε ότι ο κ.Σέκερης έχει παντρευτεί την μικρότερη αδερφή της γυναίκας του Αντώνη Σαμαρά (αυτό που λέμε μπατζανάκης). Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Χριστοφοράκο της siemens με τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη τον Ισίδωρο Κούβελο και δίπλα του τον γνωστό διαφημιστή Φλέσσας που έχει την civitas (Λόγιος Ερμής)


Toυ συνεργάτη των Βορείων Προαστίων


O Αντώνης Σαμαράς προετοίμαζε μέσα στο α΄ εξάμηνο του 2010 την υπερασπιστική του άμυνα στο σκάνδαλο της Σήμενς, που εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκότανε σε εξέλιξη. Λίγους μήνες πριν, είχε εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ και γνώριζε πολύ καλά πως θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να βρεθεί μπλεγμένος σε υπόθεση μιας εταιρείας, με την οποία διατηρούσε σχέσεις από το ΄89.



Ερώτηση πρώτη: Τον Ηλία Γεωργίου (Ρόδου 56Α – Κηφισιά) και τον Χρήστο Καραβέλα (Υακίνθων 7 – Εκάλη - 210-8136....,απαντάει η Μάρθα η σύζυγος...) τους γνώριζε; Ας μας απαντήσει!

Ερώτηση δεύτερη: στις 13 Μαρτίου 2010, ο δημοσιογράφος κ. Χαρβαλιάς και η Εφημερίδα «Έθνος», φτιάχνουν κλίμα υπέρ Σαμαρά με το σχετικό άρθρο (φωτό 1), μέσω του οποίου ουσιαστικά προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για το μεγάλο κακό που έρχεται...!!! (δηλαδή το e-mail του μπατζανάκη)!


Ακολούθως μεσολαβεί η κλήτευση του κ. Σέκερη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, όπου εκεί η ΝΔ και ο κ. Βαλυράκης, πρόεδρος της επιτροπής, όπως προκύπτει από τα πρακτικά (φωτό 2), προσπαθούν να πείσουν τον Σέκερη πως για όλα τα κακά ευθύνεται η Σήμενς και ο κ. Μητσοτάκης(από σελίδα 165).



Στη συνέχεια η ειδική ανακρίτρια εφέτης, κ. Μαρία Νικολακέα καλεί τον Ευάγγελο Σέκερη προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας στις 17 Μαΐου 2010 (φωτό 3).


Τελικά, κατέθεσε ο κ. Σέκερης στις 17/5/2010;


Εάν ναι, γιατί δεν έχει κοινοποιηθεί η κατάθεση του Σέκερη;


Εάν όχι, γιατί ανεστάλη η κατάθεση; Θα μας ενημερώσει σχετικά η κ. Ανακρίτρια;


"ΘΥΣΙΑΣΕ" ΤΟΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟ


Ακολούθως, φαίνεται πως η νέα Σήμενς ζητά από την Debevoise να προσκομισθεί, επειγόντως το e-mail του Σέκερη (όπως προκύπτει από τον τύπο της εποχής).


Είναι η περίοδος που ο Κ.Μητσοτάκης απειλεί πως αν κληθεί στην εξεταστική, θα προβεί στην αποκάλυψη όλης της αλήθειας για το βρώμικο ΄93.


Όπως, τελικά φαίνεται ο Σέκερης γνώριζε αρκετά πράγματα για την περίοδο εκείνη αλλά και για τις σχέσεις Σαμαρά – Siemens. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας απαντήσει ο κ. Σέκερης, για το τι ακριβώς γνωρίζει για να μάθει ο Ελληνικός λαός την αλήθεια. Άλλωστε, από τα τιμολόγια που ήδη δημοσιεύσαμε , το ζήτημα δεν είναι τα σοκολατάκια, τα ποτά και τα γλειφιτζούρια. Το προκύπτον ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό και καταρρίπτει τον ισχυρισμό του Σαμαρά, που επικαλέσθηκε πως δεν είχε καμιά επαφή και γνωριμία με τον Χριστοφοράκο. Οι ημερομηνίες των τιμολογίων (2002,2005 και 2007) αποδεικνύουν την διαχρονική σχέση Σαμαρά-Χριστοφοράκου.


Άλλωστε και το e-mail του Σέκερη προς τον Χριστοφοράκο τον Οκτώβριο του 2006 (λίγο διάστημα μετά το e-mail προς τον Σαμαρά) διαψεύδει και πάλι πανηγυρικά τον Σαμαρά και αποδεικνύει πως είχε σχέση με τον Χριστοφοράκο και καταρρίπτει τον ισχυρισμό της ΝΔ πως ο Σαμαράς αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με το Χριστοφοράκο 5 μήνες αργότερα δηλαδή το Δεκέμβριο.


http://www.zougla.gr/general/article/email-tou-evagelou-sekeri-pros-ton-antoni-samara


http://www.zougla.gr/general/article/email-tou-evagelou-sekeri-pros-ton-mixali-xristoforako-selida-1


http://www.zougla.gr/general/article/email-tou-evagelou-sekeri-pros-ton-mixali-xristoforako-selida-2


Ενδεικτικά να τι έλεγε η ανακοίνωση της ΝΔ τότε...


Την ίδια ώρα, η Ρηγίλλης εξέδωσε και non paper σχετικά με τα δύο μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά στο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της Siemens.


Με βάση το συγκεκριμένο σημείωμα, "σε χρόνους ανύποπτους, και μετά από σχετική παράκληση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θεώρησε σωστό να ζητήσει τηλεφωνικώς από τον κ. Χριστοφοράκο, τον Δεκέμβριο του 2006 (και μάλιστα τελικά 5 μήνες μετά το e-mail) να δείξει ενδιαφέρον για εξ αγχιστείας συγγενικό του πρόσωπο (που εργάζεται στη Σήμενς από το 1985, και πολύ πριν τον γνωρίσει,) το οποίο για πολλά χρόνια ένιωθε ότι δεν είχε τύχει, από τον εργοδότη του, ανάλογη με τα προσόντα του, συμπεριφοράς". "Η προσπάθεια του κ. Σαμαρά απέτυχε πλήρως", τονίζεται στο non paper. "Ο καθένας καταλαβαίνει ότι αν ο κ. Σαμαράς είχε την οποιαδήποτε σχέση είτε με τον κ. Χριστοφοράκο, είτε με την εταιρία αυτή, ούτε το τηλέφωνο του κ. Χριστοφοράκου θα του έστελνε στο e-mail ο συγγενής του, προκειμένου να του τηλεφωνήσει, ούτε ο κ. Σέκερης θα είχε ποτέ περιέλθει στην κατάσταση που ο ίδιος έκρινε ως απαράδεκτη, ώστε να χρειαστεί τη βοήθεια του κ. Σαμαρά", λέει το σημείωμα της Ρηγίλλης. "Κάθε άλλη παρερμηνεία ή δαιμονοποίηση οφείλεται σε πολιτική αθλιότητα και τίποτα άλλο. Άλλωστε, γι αυτό και ήδη από τις 26/4, η Εξεταστική Επιτροπή είχε καλέσει τον κ. Σέκερη, όπου απάντησε επί όλων των θεμάτων που θίγονται στο e-mail", καταλήγει το σημείωμα της Νέας Δημοκρατίας.


το e-mail του Σέκερη προς το Χριστοφοράκο επιβεβαιώνει πως υπήρξε συνάντηση ή τηλ επικοινωνία Σαμαρά - Χριστοφοράκου τουλάχιστον πριν τη 30.07.2010 (βλέπε συνημμένα)


http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_03/06/2010_403252


http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=335333


τα παραπάνω δείχνουν επίσης, πως η διοίκηση της Σήμενς έκρινε πως το πιο σημαντικό στοιχείο της πολύκροτης υπόθεσης για την δικαιοσύνη, ήταν το e-mail του Σέκερη.


Η ιστορία της Siemens στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας μέσα απο φωτογραφίες...

Τσουκάτος - Βαλυράκης - Παπανδρέου 
Μητσοτάκης - Χριστοφοράκος στα 100 χρόνια της Ζήμενς στην Ελλάδα
Στιγμιότυπα απο τον εορτασμό των 100ων γενεθλίων της Ζήμενς στο Μέγαρο Μουσικής (φυσικά)
"Οικουμενική Ζολώτα: Μητσοτάκης - Παπανδρέου - Φλωράκης παραδίδουν τον ΟΤΕ στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ
Ημερολόγιο Χριστοφοράκου
Μητσοτάκης - Γιουνγκ (ο τρίτος που το έσκασε)
 Τι να σου κάνει και η Εξεταστική ....


makeleio με πληροφορίες απο το antinews 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/siemens_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters