Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή εκτινάσσεται στο 12% και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση ως προς την εκλογική επιρροή.

Τα κόμματα του κατεστημένου όμως και τα μμε είναι παντελώς ανίκανα να κατανοήσουν αυτήν την άνοδο. Φυσικά και οι διάφοροι «ειδικοί» επί του θέματος καθηγητάδες που γράφουν, κατά την άποψή μου βλακείες, στις καθεστωτικές εφημερίδες.

Αν ακούσετε τις αιτιάσεις θα καταλάβετε ότι έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Είναι τόσο φανατικά προσηλωμένοι οι άνθρωποι στις ιδεοληψίες τους που δεν βλέπουν το προφανές. Αυτό που βλέπει και ο τελευταίος αγράμματος πλην όμως ακόμη Έλλην στην συνείδηση.

Η στροφή προς την Χρυσή Αυγή είναι πράξη δράσης και όχι αντίδρασης. Ο λαϊκός εθνικισμός είναι το μέλλον της Ελλάδος. Ο ελληνικός λαός και κυρίως η ελληνική νεολαία ζητάει μια νέα πολιτική επανάσταση.

Μια μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα έχει ως κυρίαρχα αιτήματα την εθνική ανεξαρτησία, την οικονομική απελευθέρωση, την επιστροφή στην παραδοσιακή εθνική τάξη πραγμάτων, την αποκάθαρση της χώρας από τον ρύπο των λαθρομεταναστών, την τιμωρία των ενόχων της εθνικής υποτέλειας, την δημιουργία ενός αληθινού κράτους δικαίου με προτεραιότητα στις εθνικές αξίες.

Κι όλα αυτά ο λαός τα θέλει με τρόπο δυναμικό και επαναστατικό. Γι’ αυτό θέλει την Χρυσή Αυγή. Κι αυτό αποτελεί σημάδι υγείας της κοινωνίας.

Έχουμε λοιπόν κάθε λόγο να αισιοδοξούμε. Το μήνυμα είναι ότι δεν ήμαστε ψόφιοι. Η Νεολαία μας και ο λαός μας, που τον έχουν ξεγραμμένο κάποιοι, δεν επιλέγει τα παλαιά διαφθαρμένα κόμματα που μας έφθασαν ως εδώ.

Ούτε όμως και την αριστερά. Το ΚΚΕ σβήνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ περιχαρακώνεται στους ψήφους των πρώην βολεμένων αριστερών και των παρασιτικών κομματόσκυλων του πασοκικού κράτους.

Μην γελιέστε το μόνο κόμμα που προσελκύει την θετική ψήφο και ελπίδα των πολιτών είναι η Χρυσή Αυγή. Είθε να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών των Ελλήνων.

ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8407.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters