Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΔΕΝΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ....

Κώδικας Ποινικής Δικονομίας 

ΠΕΜΠΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ 

 Άρθρο 275 παρ. 1. Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα (όπως το λαθρεμπόριο ή παρεμπόριο) οι ανακριτικοί υπάλληλοι καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα.» 

 Η Χρυσή Αυγή λοιπόν έπραξε αυτό που έπρεπε να πράξει ο κάθε πολίτης. Το μόνο λάθος της ήταν το ότι δεν συνέλαβαν τους λαθραίους για να τους παραδώσουν στον Εισαγγελέα. 

Το ανωτέρω λοιπόν Άρθρο σε συνδυασμό με τα άρθρα 15 και 259 του Ποινικού Κώδικα... 

 ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ Έγκλημα που τελείται με παράλειψη Άρθρο 15 Όπου ο νόμος για την ύπαρξη αξιόποινης πράξης απαιτεί να έχει επέλθει ορισμένο αποτέλεσμα, η μη αποτροπή του τιμωρείται όπως η πρόκλησή του με ενέργεια, αν ο υπαίτιος της παράλειψης είχε ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να παρεμποδίσει την επέλευση του αποτελέσματος. 

 ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ Παράβαση καθήκοντος Άρθρο 259 Υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη. 

 Σύμφωνα με τα άρθρα αυτά, ο Δένδιας ως Πολιτικός Προϊστάμενος και η ηγεσία της Αστυνομίας, όφειλαν εδώ και χρόνια να έχουν αποτρέψει και να έχουν πατάξει το παρεμπόριο - λαθρεμπόριο. Δεν το έκαναν αν και είχαν νομική υποχρέωση να το πράξουν, συνεπώς είναι υπόλογοι αυτοί και για παράλειψη και για παράβαση καθήκοντος και όχι η Χρυσή Αυγή που έπραξε τα δέοντα και τα νόμιμα. Και τώρα κάνε ένα ντουζάκι Δένδια και να ξαναπάς στη Νομική να τα μάθεις καλύτερα. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9207.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters