Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σημαντική Συνέντευξη του Ν.Λυγερού, Θ. Καρυώτη, Ε. Λαμπράκη, Α. Σώρρα στον Μ.Τριανταφυλλόπουλο

 
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 2 ΩΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2011 ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΙΛΟΥΝΕ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Θ.ΚΑΡΥΩΤΗΣ, Ο Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Ο Ν. ΛΥΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 40+ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILD (ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΟΖ", ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ 566 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" ΚΑΙ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", ΠΟΥ ΜΟΝΟ ..."ΕΘΝΙΚΗ" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ..."ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ  ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ !!! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!   



ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!  H YΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ. ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ END!
http://www.epikoinonia-arg.gr/~epikoino/index.php?option=com_content&view=article&id=49178:2012-09-16-19-47-55&catid=68:2012-03-17-12-42-13&Itemid=88


http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7317.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters