Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ;;; ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ… (BINTEO)



 Η βαλίτσα πήγε πολύ μακριά. Το δόγμα Κίσσινγκερ μας το ρίξανε στα μάπα. Το ρίξανε σε μας που αποτελούμε τον κίνδυνο για τα λαμόγια. Εμείς οι γραφικοί, εμείς οι τρελαμένοι, εμείς οι ανυπότακτοι, εμείς οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Ναι, είμαστε επικίνδυνοι. γι αυτό βαλλόμαστε. Γι αυτό μας κυνηγάνε. Κάτω η εθνική ταυτότητα, κάτω η πατρίδα, κάτω η γλώσσα, κάτω η θρησκεία. Θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει τίποτε από αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς.

Τίποτε από αυτά που μας κάνουν Έλληνες. Επιτέθηκαν στο μυαλό το δικό μας για να μας κάνουν απάνθρωπους. Επιτέθηκαν όμως και στο μυαλό των παιδιών μας. Με τηλεοπτικά σώου γεμάτα λαμογιά και δηλητήριο. Βιβλία γεμάτα ψέμα και φαρμάκι. Και κανένας δεν μιλάει....
Γίναμε ο πλανήτης της σιωπής. Κι εκείνο που με πειράζει δεν είναι το τι κάνει ο πλανήτης αλλά τι κάνουμε εμείς. Γίναμε η Ελλάδα της σιωπής.

Θέλουν να μας πουν ότι δεν υπάρχουν Έλληνες. Ότι είμαστε τουρκόσποροι , ίσως και κατά περίπτωση Τανζανοί. Μαμελούκοι. Θέλουν να μας πείσουν και έχει αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησαν, ότι το 1821, δεν πολέμησαν Έλληνες για την λευτεριά, αλλά όλος ο λεγόμενος αγώνας ήταν σειρά συμπτωματικών γεγονότων, στα οποία πρωταγωνίστησαν πρόσωπα που ανήκαν σε όλους τους λαούς των Βαλκανίων, αλλά δεν ήταν Έλληνες. Ήταν ότι θες, αλλά όχι Έλληνες.

Κι αυτοί οι "ξεβράκωτοι" όπως τους είχε ονομάσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο "οικουμενικός πατριάρχης", διέκοψαν την αρμονική συμβίωση με τους Οθωμανούς.

"Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους" , έλεγε ο Κολοκοτρώνης. "Έλληνές μου", φώναζε. Κι όμως θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας.

Ότι δεν υπάρχει κανένας απόγονος από εκείνους που έδωσαν φως στον κόσμο. Θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα γενιά κοιμώμενων δούλων, χωρίς εθνική και θρησκευτική ταυτότητα. Να τελειώσει αυτή η "καταραμένη γενιά", η "γενιά των τρελλών".

Τα πράγματα στένεψαν. Όποιος δεν κάνει την δική του αντίσταση στον αφελληνισμό, είναι εξίσου ένοχος με αυτούς που τον επιχειρούν. Και η ενοχή αυτή δεν τιμωρείται από δικαστήρια, αλλά από την ελληνική εθνική συνείδηση που θα τρώει τα σωθικά όλων των αδρανών και ασυνείδητων. Ξεχάστε λέει την ιστορία σας. Μην θυμάστε τίποτα. Κοιμηθείτε. Μην θυμάστε τίποτε. Ούτε τα παλικάρια που πριν δεκαπέντε χρόνια έπεσαν προδομένα στα Ίμια. Κάνετε λάθος ρε λαμόγια. Θυμόμαστε. Θέλουμε δεν θέλουμε θυμόμαστε, γιατί μέσα μας σιγοκαίει το εκρηκτικό μίγμα.  Και θυμόμαστε σε τι θυσίες μας υποβάλλετε χωρίς καν να με ρωτήσετε. Και οι θυσίες μας… δεν είναι θυσίες για σας παλιοπροδότες! Οι θυσίες μας είναι για το ΕΘΝΟΣ, για την ΠΑΤΡΙΔΑ, για τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ που θέλετε να εξαφανίσετε! Όχι κακούργοι… την δική σας βρωμογενιά των ΠΡΟΔΟΤΩΝ θα εξαφανίσουμε εμείς οι περήφανοι και αδούλωτοι ΕΛΛΗΝΕΣ!
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/09/binteo_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters