Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πεθαίνουν ένας ένας οι δολοφόνοι του Καντάφι

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες στη Γαλλία ένας από τους αντάρτες που συμμετείχαν στη σύλληψη του Μουαμάρ Καντάφι περυσι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες το Αλ Τζαζίρα. Ο λόγος για τον Ομράν Σααμπάν που ήταν μέλος της «Ταξιαρχίας Γκιράν», ομάδας ενόπλων μισθοφόρων που δρούσε στην λιβυκή πόλη Μιζράτα. Ήταν αυτός που πρώτος βρήκε το καταφύγιο του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, στη Σύρτη.


Μετά τη σύλληψη του Καντάφι, η ομάδα του ένοπλου μισθοφόρου απορροφήθηκε από τις Ε.Δ. του νέου καθεστώτος και ο Σααμπάν έφυγε αμέσως σε αποστολή στο Μπάνι Ουαλίντ, μια περιοχή της Λιβύης που στήριξε μέχρι το τέλος τον πρώην ηγέτη της χώρας.

Ο Σααμπάν έπεσε θύμα απαγωγής από ομάδα που φέρεται ότι ήταν οπαδοί του έκπτωτου ηγέτη. Μαζί με άλλους όμηρους βασανίστηκε, και μάλιστα υπέστη τα χειρότερα από όλους.

Όταν τελικά αφέθηκε ελεύθερος ήταν παράλυτος. Μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο στο Παρίσι, όπου νοσηλεύθηκε, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν συνεχώς. Τελικά επήλθε ο θάνατός του αργά χθες τη νύχτα και η σορός του μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του με αεροπλάνο.

Δεν πρόκειται για την πρώτη περίπτωση θανάτου άνδρα που συμμετείχε στη σύλληψη του Καντάφι. Υπό μυστηριώδεις συνθήκες πέθαναν αρκετοί άλλοι, οι οποίοι εμπλέκονταν άμεσα στην επιχείρηση σύλληψής του.

newsbomb.gr
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6746.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters