Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακοί αγώνες χθες και σήμερα. Οι αγώνες πρέπει να γίνονται για την ειρήνη όλου του κόσμου με των παραδοσιακό τρόπο στην κοιτίδα τους!!!

Θα μου πει κάποιος αν υπάρχει ένα ίχνος από τους λόγους ύπαρξης της δημιουργίας των ολυμπιακών αγώνων;

Στους ολυμπιακούς αγώνες οι πρόγονοί μας τιμούσαν τους ήρωες τους με ευλάβεια, οι εχθροί και τα όπλα σταματούσαν και έκαναν έστω και προσωρινή ανακωχή, οι αγώνες εκτελούταν με σεβασμό και ιερή τελετουργία! Τα αγωνίσματα δεν γινόντουσαν για επίδειξη αλλά για να τιμήσουν τον άνθρωπο, το πνεύμα το υγιές σώμα και μυαλό!

Τώρα οι ολυμπιακοί αγώνες έχουν καταντήσει ακριβή πόρνη σε κατοίκων επίσκεψη!

Ενώ έπρεπε να γίνονται στον τόπο και το ιερό χώμα της Ολυμπίας, τους προφέρουν σε διάφορα πρόστυχα παζάρια!!!

Πως το επιτρέπουμε ορέ πατριώτες;;;

Σήμερα διάβαζα ότι στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς αγώνες οι ανώμαλοι, οι έκφυλοι, ο πρόστυχος και εγκληματικός λαός βάζει πυραύλους στις στέγες των σπιτιών για την ασφάλειά τους!!! Άραγε αγώνες θα κανουν η των τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;;;

ΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;

Αυτό η ιστορία δεν θα μπορεί να το καταγράψει γιατί δεν είναι μόνο εξωφρενικό, πρόστυχο, εγκληματικό, αλλά προσβλητικό βαθειά για την ύπαρξη τους!

Επιτέλους ας κάνουμε και μια φορά κάτι σωστό, ας σταματήσει το ξεφτίλισμα και το παζάρι των ολυμπιακών αγώνων, ας σεβαστούμε την ιερότητα τους και τον λόγο που γεννήθηκαν και ας γίνονται στον ιερό τόπο μόνο και με τα κλασικά αγωνίσματα με διακήρυξη την παγκόσμια ειρήνη! Όποιος θέλει, να έρχεται εδώ να τους παρακολουθήσει και με τον απαιτούμενο σεβασμό που συμβολίζουν!

Αλήθεια τους κύκλους γιατί τους βάψαμε; Και η Ελλάδα που είναι που είναι δικοί της κληρονομιά; Στην Ευρώπη, ποια ευρώπη αυτή που δεν μας θέλει, που μας επιβουλεύεται με αφανισμό!!!

οι 5=Ε ολυμπιακοί κύκλοι

μπλέ=Ευρώπη=σύμβολο της εκλεκτικότητος και του ουρανού

κίτρινο=Ασία=σύμβολο της μετριοπάθειας και του ήλιου

μαύρο=Αφρική=σύμβολο της δεκτικότητας και της γης

πράσινο=Ωκεανία=σύμβολο της νοημοσύνης και της φύσης

κόκκινο=Αμερική=σύμβολο της αγάπης και του ανθρώπου

το λευκό χρώμα της σημαίας των 5=ε κύκλων συμβολίζει την ακτινοβολία όλων των αρετών καθώς το λευκό αποτελεί σύνθεση καί των 7 χρωμάτων του ουράνιου τόξου[Κ-Π-Κ-Π-Κ-ΒΚ-Ι] ουράνιο τόξο=7 χρώματα=1 λευκό[πάντα το ουράνιο τόξο συμβόλιζε την ΕΙΡΗΝΗ μεταξύ πατέρα θεού και ανθρώπων αδελφών]

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ = ΕΙΡΗΝΗ – ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

εκλεκτικότητα-μετριοπάθεια-δεκτικότητα-κατανόηση-αγάπη

κατα μία συγκυρία και η ελιά-ο κότινος-το στεφάνι-το άθλον-το βραβείο των αθλητών ήταν απο φύλλα ελιάς που συμβολίζει την ΕΙΡΗΝΗ καιτην ΣΟΦΙΑ [αφού ήτανε δώρο της του Διός σοφίας  Αθηνάς]αλλά και το ιερόν φώς του φοίβου-ήλιου,η ιερή αφή με τις ακτίνες του ζωοδότη ήλιου και η δημιουργία της ολυμπιακής φλόγας συμβολίζει ακριβώς το ίδιο πράγμα την ίδια ιδέα-αρετή κατάσταση την

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ-ΑΔΕΛΦΩΣΥΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

http://www.arxaiaithomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters