Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΟΡΕ!

Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει στα χέρια των Ελλήνων.

Οι διαπλεκόμενοι κλέφτες του δημοσίου κεφαλαίου ΠΡΕΠΕΙ να πάνε φυλακή.

Ο δικομματισμός ΠΡΕΠΕΙ να νικηθεί.

 E.A.M. B’

Η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα με την ίδια ακριβή πιστότητα, γιατί τα συμφέροντα αυτών που τη «γράφουν» είναι πάντα ανεπτυγμένα με μια ανάλογη πιστότητα. Τα θηρία, προκειμένου να κατασπαράξουν το θήραμά τους, πάντα θα δοκιμάζουν και θα ξαναδοκιμάζουν επιθέσεις μέχρι να το καταφέρουν. Οι μεθοδεύσεις είναι αυτές που αλλάζουν και όχι οι στόχοι.

Τέτοια θηρία είναι οι ιμπεριαλιστές. Δοκίμασαν κάποτε να κατασπαράξουν την Ελλάδα και απέτυχαν. Σήμερα, που ο χρόνος τους το επιτρέπει, ξαναδοκιμάζουν και όλα δείχνουν ότι κατάφεραν αυτό το οποίο δεν μπορούσαν να καταφέρουν στο παρελθόν. Δοκίμασαν κάποτε με στρατηγούς και όπλα και δεν τα κατάφεραν. Σήμερα, με «επενδυτές» και χρήμα, δείχνουν να τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα. Ό,τι έχει αξία στην πατρίδα μας, έχει περάσει στην κυριότητα ξένων. Το δημόσιο κεφάλαιο έχει γίνει «λεία» τους.

Τα λιμάνια της χώρας αλλάζουν χέρια. Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας ανήκει ήδη σε ξένους. Η μεγαλύτερη ηλεκτροπαραγωγός επιχείρηση ετοιμάζεται για αλλαγή κυριότητας. Η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ήδη έχει αλλάξει κυριότητα. Ακόμα και οι εταιρείες ύδρευσης των μεγάλων πόλεων διεκδικούνται από τους ξένους. Το δημόσιο κεφάλαιο «ιδιωτικοποιείται» και σταδιακά περνάει στο σύνολό του σε ξένα χέρια. Ορυχεία, μεταλλεία και πετρελαϊκά κοιτάσματα έχουν στο σύνολό τους περάσει σε ιδιοκτησίες ξένων. Το ίδιο συμβαίνει και με τον δημόσιο πλούτο.

Ξένες τράπεζες διαχειρίζονται τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Ξένες τράπεζες έβαλαν τους Έλληνες στην περιπέτεια του χρηματιστηρίου και του «έφαγαν» τις οικονομίες. Ξένες τράπεζες οδήγησαν τον ελληνικό λαό και το ελληνικό κράτος στον υπερδανεισμό και τώρα τον κρατάνε «όμηρο» των χρεών του. «Όμηρο» άστοχων και αφελών διακοποδανείων. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ χρωστάει ένας λαός φτωχών κι ανέργων. Χρέη, που τον οδηγούν στο ξεπούλημα. Χρέη, που μας εξομοιώνουν με τους Ινδιάνους, οι οποίοι ξεπουλούσαν τη γη τους για «χρέη» από μερικά κασόνια ουίσκι και μερικές χρωματιστές χάντρες.

Αυτά τα χρέη αναγκάζουν τους Έλληνες και το ελληνικό κράτος να ξεπουλάει ό,τι έχει αξία και βρίσκεται ακόμα στα χέρια τους. Ανυπολόγιστης αξίας γη με προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης αλλάζει καθημερινά χέρια. Νησιά ολόκληρα παραδίδονται σε ξένους για ν’ «αναπτυχθούν». Ήδη ξένοι ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής «βιομηχανίας» μας και αυτό το φαινόμενο έχει αυξητική τάση. Οι Έλληνες χάνουν το κεφάλαιό τους, μετατρεπόμενοι σταδιακά σε υπερχρεωμένους ημιαπασχολούμενους σερβιτόρους των ιμπεριαλιστών.

Αυτά όλα δεν είναι πρωτοφανή. Έχουν ξανασυμβεί και στο παρελθόν. Κάποτε οι ξένοι είχαν κατακτήσει την Ελλάδα με τη βία των όπλων. Δεν το έκαναν αναίμακτα και χωρίς κόστος για τους ίδιους. Αυτό όμως σήμαινε συγκεκριμένα πράγματα για τους πατέρες μας. Οι πατέρες μας δεν ήταν αφελείς. Πολεμούσαν άγρια, για να προστατεύσουν αυτά τα οποία τους ανήκαν. Οι ξένοι δεν τους ξεγέλασαν. Οι ξένοι είχαν νικήσει τον στρατό τους, προκειμένου ν’ αρπάξουν το δημόσιο κεφάλαιο της πατρίδας τους. Με τα όπλα τους κατόρθωσαν ν’ αρπάξουν τα λιμάνια της, τα αεροδρόμιά της, τις ενεργειακές της πηγές, τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές της. Αυθαίρετα και με την απειλή των όπλων άρπαξαν τον δημόσιο πλούτο της. Τον πλούτο των εθνικών τραπεζών, όπου φιλοξενούνταν οι αποταμιεύσεις του λαού. Τον πλούτο των ασφαλιστικών ταμείων. Με χρήματα των Ελλήνων οι ξένοι κατακτητές εξυπηρετούσαν τις δικές τους ανάγκες.

Για να μην προκαλούν, διόριζαν κυβερνήσεις δοσίλογων, που παρίσταναν τους Έλληνες, ενώ ήταν προδότες των Ελλήνων. Δοσίλογους, που οι Έλληνες τους έψαχναν για να τους σκοτώσουν. Δοσίλογους, που φορούσαν κουκούλες για να μην αναγνωρίζονται. Σταδιακά και όταν η κατάκτηση θα μονιμοποιούνταν, αυτοί οι ξένοι κατακτητές θα έφερναν ομοεθνείς τους εποίκους για ν’ αποκτήσουν εκτός από το δημόσιο κεφάλαιο και ένα μεγάλο μέρος του ιδιωτικού κεφαλαίου των Ελλήνων. Σπίτια και οικόπεδα Ελλήνων, που θα τα ξεπουλούσαν εξαιτίας της ανέχειας. Στο ίδιο διάστημα θα επιχειρούσαν τον έλεγχο της ελληνικής αγοράς, ευνοώντας τις δικές τους επιχειρήσεις εις βάρος των συμφερόντων των επιχειρήσεων των Ελλήνων.

Τότε ακριβώς ήταν που δημιουργήθηκε το ΕΑΜ. Το ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ιδρύθηκε κάποτε, γιατί ξένοι κατέκτησαν την πατρίδα μας και δυστυχώς υπήρξαν συμπατριώτες μας, που δέχθηκαν να συνεργαστούν μαζί τους, προδίδοντας της πατρίδα τους. Τότε ο λαός αναγκάστηκε να βγει στα βουνά, για να διεκδικήσει ξανά αυτήν την πατρίδα. Τα παιδιά αυτού του λαού εντάχθηκαν στον στρατό του ΕΑΜ —τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (Ε.Λ.Α.Σ)— για να διεκδικήσουν ξανά το υλικό μέρος της πατρίδας τους, που ήταν η προϋπόθεση για όλα όσα προσφέρει μια πατρίδα. Αναγκάστηκε ο λαός να επιχειρήσει αυτήν την ύστατη προσπάθεια και άρα να βγει στα βουνά, για να διεκδικήσει αυτά τα οποία έχασε. Να πάρει πίσω αυτά τα οποία του ανήκαν και του αφαιρέθηκαν δια της βίας.

Εκείνοι οι «αγράμματοι» πατέρες μας αντέδρασαν άμεσα, γιατί «έβλεπαν» τι συμβαίνει. Έβλεπαν αυτά τα οποία εμείς οι σημερινοί «σπουδασμένοι» Έλληνες δεν μπορούμε να δούμε. Αυτό είναι και το τραγικό της σημερινής κατάστασης. Σήμερα και ενώ συμβαίνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα, οι Έλληνες όχι μόνον δεν αντιδρούν στη μεγάλη λεηλασία των ξένων, αλλά έφτασαν στο σημείο να τους παρακαλάνε να «επενδύσουν». Να τους παρακαλάνε να πάρουν το κεφάλαιό μας, για να το «αναπτύξουν». Να τους παρακαλάνε να φέρουν νέες κάσες με «ουίσκι», γιατί έχουν κι άλλα οικόπεδα. Η μόρφωσή τους όχι μόνον δεν τους βοηθά, αλλά τους μπερδεύει παραπάνω. Γιατί; Διότι είναι αφελείς. Τους ξεγέλασαν. Δεν χρειάστηκε ούτε καν να τους απειλήσουν. Χωρίς καθόλου κόστος κατάφεραν και τους αφαίρεσαν μια πατρίδα ολόκληρη. Με κινητά τηλέφωνα και λαμπερά αυτοκίνητα όχι μόνον τους λεηλάτησαν, αλλά απέκτησαν και τη συμπάθειά τους.

Τους δοσίλογους οι σύγχρονοι Έλληνες όχι μόνον δεν τους κυνηγούν για να τους τιμωρήσουν, αλλά τους χειροκροτούν και τους ψηφίζουν. Τρέχουν να τους δουν από κοντά και να τους πάρουν αυτόγραφα. Τους θαυμάζουν για την επιτυχία τους και τα «μέσα» τους στις πρεσβείες των ιμπεριαλιστών. Όχι μόνον δεν φορούν κουκούλες, αλλά αντίθετα παριστάνουν τους «celebrities». Όχι μόνον δεν πηγαίνουν νύχτα στις πρεσβείες για να πάρουν «χρίσματα» και να μεταφέρουν «χρησμούς», αλλά το κάνουν μέρα μεσημέρι και με τις κάμερες να τους συνοδεύουν.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί οι Έλληνες βλέπουν τα μέσα και όχι τα αποτελέσματα. Βλέπουν μπλοκ επιταγών και όχι οπλοπολυβόλα. Δεν βλέπουν ότι τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Δεν βλέπουν ότι καταστροφικοί «βομβαρδισμοί» μπορούν να γίνουν και με επιταγές. Δεν βλέπουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται ήδη υπό κατοχή ξένων. Δεν βλέπουν ότι λεηλατούνται τα πάντα. Δεν βλέπουν ότι, ως λαός, μετατρεπόμαστε σταδιακά σε ένα άνευ ισχύος «κατοικίδιο» μέσα στην ίδια του την πατρίδα. Οι εθνικότητες των κατακτητών είναι αυτές που άλλαξαν και τίποτε άλλο. Κάποτε ήταν ξένοι με επικεφαλείς τους Γερμανούς, ενώ σήμερα είναι και πάλι ξένοι με επικεφαλείς τους Αμερικανούς.

Τα ακόμα χειρότερα συμβαίνουν στα δευτερεύοντα. Σε όλα εκείνα τα οποία οι ναζιστές δεν τόλμησαν να δοκιμάσουν και να εφαρμόσουν, γιατί ήταν πρώιμα και φοβούνταν τη μαζική αντίδραση του λαού. Όλα εκείνα τα οποία αφορούν τη μικρή ιδιωτική περιουσία και δημιουργούν κοινωνικά προβλήματα. Προβλήματα, τα οποία θα οδηγήσουν σταδιακά στη «νόθευση» των πληθυσμιακών αναλογιών. Προβλήματα, τα οποία θα μετατρέψουν τους Έλληνες σε πραγματικούς ξένους μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Ενάμιση εκατομμύριο ξένων ιδιοκτητών έχουν πλημμυρίσει την ελληνική επικράτεια, μετατρεπόμενοι σταδιακά σε εποίκους. Άλλοι τόσοι περιμένουν στα μεσιτικά γραφεία για «ευκαιρίες». «Ευκαιρίες», που πρακτικά σημαίνουν νέους κατεστραμμένους συμπατριώτες μας. «Ευκαιρίες» από ένα ατυχές διακοποδάνειο ή από μια περιττή αγορά αυτοκινήτου. Όλοι αυτοί οι ιδιοκτήτες έποικοι θα «δέσουν» με τους οικονομικούς μετανάστες και σταδιακά θα ελέγχουν τα πάντα. Μόνοι τους θα εκλέγουν τις κυβερνήσεις των δοσίλογων.

Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί απλούστατα οι Έλληνες προδόθηκαν από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού. Κυβερνήσεις, που δεν διαφέρουν σε τίποτε από τις κυβερνήσεις του Τσολάκογλου και του Ράλλη. Από τις κυβερνήσεις των δοσίλογων, οι οποίοι, με το άλλοθι της κοινής ιδεολογίας με τους ναζιστές κατακτητές, είχαν παραδώσει το ελληνικό κράτος βορά στους Γερμανούς. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σήμερα με την ίδια ακριβώς δικαιολογία. Κάποτε δοσίλογους και αφεντικά τους ένωνε ο φασισμός, ενώ σήμερα τους ενώνει ο φιλελευθερισμός. Με «ραβασάκια» των ΗΠΑ κυβερνάται πλέον το ελληνικό κράτος. Με «χρίσματα» των ΗΠΑ αναλαμβάνουν να μας κυβερνήσουν οι σημερινοί κρατούντες.

Κρατούντες, όμηροι των αφεντικών τους. Κρατούντες, που σπεύδουν να στηρίξουν τα συμφέροντά τους εις βάρος των συμφερόντων των Ελλήνων. Κρατούντες, που στηρίζουν προδοτικά σχέδια τύπου Ανάν. Κρατούντες, που αποσταθεροποιούν τη Θράκη, προκειμένου να διευκολύνουν ξένα συμφέροντα. Κρατούντες, που διακρίνουν παντού «αλύτρωτες» μειονότητες. Διεφθαρμένοι διαχειριστές, που ψάχνουν ξένους «επενδυτές», για να τους παραδώσουν «κοψοχρονιά» το παρόν και το μέλλον του ελληνικού λαού. Έλληνες πολιτικοί, οι οποίοι είναι τόσο σταθερά συνδεδεμένοι με τα αμερικανικά συμφέροντα, που δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους δοσίλογους της κατοχής.

Από τη στιγμή που η ιστορία επαναλαμβάνεται, ευνόητο είναι ότι επαναλαμβάνονται και όλες οι πτυχές της. Ξαναεπιχειρούν οι ιμπεριαλιστές την κατάκτηση της Ελλάδας και είναι βέβαιον ότι θα ξαναντιδράσει ο ελληνικός λαός. Ο λαός, που σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι συμβαίνει, αλλά, όσο τα περιθώρια στενεύουν, τόσο κοντύτερα βρίσκεται στην αντίδραση. Ο λαός, που είναι άνεργος και χρωστάει σε όλες τις τράπεζες. Ο λαός, που είναι έτοιμος να «εκδιωχθεί» από την πατρίδα του, για να ψάξει την επιβίωσή του σε ξένους τόπους. Είναι θέμα χρόνου γι’ αυτόν τον οικονομικά κατεστραμμένο λαό να γίνει μονόδρομος η αντίσταση.

Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και είναι πλέον θέμα επιβίωσης γι’ αυτήν ν’ αντιδράσει. Ήταν θέμα χρόνου να δημιουργηθεί ένα ΕΑΜ Β’. Ένα δεύτερο Εθνικό Μέτωπο, το οποίο θα έχει ως στόχο την «απελευθέρωσή» της. Απλά το νέο ΕΑΜ στην αντίδρασή του θα μιμείται τη σύγχρονη μέθοδο του ιμπεριαλισμού. Δεν κατακτηθήκαμε με όπλα και άρα το νέο ΕΑΜ δεν έχει ανάγκη τα όπλα. Δεν κατακτηθήκαμε από στρατούς και άρα δεν έχουμε ανάγκη να βγούμε στα βουνά για να τους πολεμήσουμε. Από τα γραφεία μας μπορούμε να τους πολεμήσουμε. Με γνώση μας παγίδευσαν και με γνώση θα πολεμήσει το νέο ΕΑΜ. Μόνον αυτό αλλάζει και τίποτε άλλο. Το πεδίο της μάχης αλλάζει και όχι οι σκοποί της.

Ως εκ τούτου για εμάς ισχύει το καταστατικό του παλαιού ΕΑΜ, το οποίο καλεί σε συστράτευση όλους τους Έλληνες και όλες τις οργανώσεις τους, προκειμένου να συσταθεί ένα ενιαίο εθνικό μέτωπο με στόχο την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Για τους ίδιους λόγους και για τους ίδιους στόχους, που κάποτε το ΕΑΜ καλούσε τους Έλληνες σε πανεθνική συστράτευση, καλούμε και εμείς τους σύγχρονους Έλληνες να συμμετάσχουν σ’ αυτό. Τα μέσα αντίδρασης διαφέρουν, αλλά αυτό είναι κάτι το δευτερεύον.

Δανειζόμαστε λοιπόν από το καταστατικό του παλαιού ΕΑΜ το οποίο λέει τα εξής απλά. 1. …Προκειμένου να γίνει δεκτή εις το ΕΑΜ οποιαδήποτε οργάνωσις, δεν εξετάζεται το παρελθόν ή αι αντιλήψεις της σχετικώς με την μελλοντικήν ανασυγκρότησιν της ελευθέρας και ανεξαρτήτου Ελλάδος, αλλά η πίστις της εις την ανάγκην του εθνικού Απελευθερωτικού Αγώνος, η τιμιότης της απέναντι αυτού και η αποδοχή των αρχών του ΕΑΜ, που περιλαμβάνονται εις το παρόν ιδρυτικόν.

Όπως το παλαιό ΕΑΜ έτσι και το σύγχρονο είναι ανοικτό σε όλες τις ελληνικές οργανώσεις με μόνο κριτήριο τον πατριωτισμό και την τιμιότητά τους. Είναι εθνικό μέτωπο και δεν κάνει αναφορά σε ιδεολογικές, κομματικές ή άλλες προτιμήσεις. Από εκεί και πέρα το καταστατικό του προσδιορίζει τους στόχους της οργάνωσης.

2. Σκοπός του νέου Εθνικού Μετώπου είναι ο ίδιος με αυτόν του γνωστού Ε.Α.Μ.:

α) Η απελευθέρωσις του Έθνους μας από τον σημερινόν ξένον ζυγόν και η απόκτησις της πλήρους ανεξαρτησίας της χώρας μας.

Στόχος του νέου ΕΑΜ είναι να απαγκιστρωθεί η Ελλάδα από τα αμερικανικά συμφέροντα και να πάψει να είναι ιδιοκτησία των ΗΠΑ. Να ανακτηθεί το απολεσθέν δημόσιο και ιδιωτικό κεφάλαιο των Ελλήνων. Να τιμωρηθούν οι προδότες και οι διεφθαρμένοι ηγέτες, οι οποίοι ξεπούλησαν τα πάντα στους Αμερικανούς. Να τιμωρηθούν οι «διαπλεκόμενοι», οι οποίοι συμμετείχαν στη λεηλασία. Να τιμωρηθούν οι διεφθαρμένοι υπάλληλοι, οι οποίοι μετέτρεψαν τον κρατικό μηχανισμό σε ιδιωτική τους περιουσία, επειδή αυτό διευκόλυνε την πολιτική των αφεντικών τους.

Στόχος του ΕΑΜ Β’ είναι να κάνει αυτό το οποίο δεν κατάφερε να κάνει το παλαιό. Να τιμωρήσει αυτούς που αξίζουν την τιμωρία. Υποψιαζόμαστε μάλιστα ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται όχι μόνον στα δρώμενα, αλλά και στα ίδια τα πρόσωπα τα οποία πρωταγωνιστούν. Φυσικοί απόγονοι των παλαιών δοσίλογων και προδοτών είναι οι σημερινοί «συνάδερφοί» τους. Με γνήσιο γάλα και σοκολάτες της Βέρμαχτ είναι μεγαλωμένοι οι’ σημερινοί αμερικανόδουλοι.

E.A.M. B

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

http://www.arxaiaithomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters