Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακή ... υποκρισία!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

e-mail: prevjohn@yahoo.gr

Η είδηση ...

Η Βούλα Παπαχρήστου αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες επειδή έγραψε στο Twitter: “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό”.

Ο σχολιασμός …

Θεωρώ ότι οι κύριοι της Ολυμπιακής επιτροπής έδειξαν “υπέρμετρη” ευαισθησία σε ένα "ατυχές" χιουμοριστικό σχόλιο της Ελληνίδας αθλήτριας αλλά σίγουρα το θράσος τους περισσεύει γιατί μιλούν για δηλώσεις που δήθεν αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού!

Τι λέτε Ωρέ!... για πια ιδεώδη μιλάτε; Μήπως για αυτά που έχουν να κάνουν με τα ατομικά σας δωράκια στις ψηφοφορίες της ΔΟΕ στις επιλογές των πόλεων που διεκδικούν τους εκάστοτε αγώνες;

Μήπως αυτά τα ιδεώδη (και δεν μιλώ μόνο για την Ελλάδα) έχουν σχέση και με τις “ντόμπες” (ανιχνεύσιμες και μη) που δημιουργούν υπεράνθρωπους αθλητές οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση αλλάζουν “φύλο” και στην χειρότερη πεθαίνουν νεότατοι;

Η μήπως οι αλλαγές στην ιθαγένεια των αθλητών προς όφελος των μεγάλων κρατών προάγει το Ολυμπιακό ιδεώδες που μας τσαμπουνάτε;

Στην αρχαία Ελλάδα οι Ολυμπιονίκες ελάμβαναν κλάδον ελαίας ως δώρο για την νίκη τους και ήταν οι ήρωες της πόλης τους μέχρι τον θάνατο τους ενώ στο σημερινό επικερδές “πανηγύρι” σας ... είναι υπάλληλοι πολυεθνικών οι οποίες είναι οι χορηγοί όλων σας στην προσπάθεια σας να υπερασπιστείτε … τα Ολυμπιακά ιδεώδη …..

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!


Υποσημείωση

Δεν παρακολουθούσα και δεν συμμετείχα στο Twitter αυτό το διάστημα οπότε δεν έχω προσωπική άποψη αλλά ακούγεται ότι η εν λόγω αθλήτρια ήταν στο στόχαστρο από καιρό γιατί έκανε συνδέσμους άρθρα που περιείχαν απόψεις κάποιου κοινοβουλευτικού κόμματος … μη αρεστού στο ... Σύστημα οπότε με ένα σμπάρο δυο τριγώνια γιατί το θέμα βοηθάει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά σοβαρά που μας συμβαίνουν!


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6648.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters