Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

"Η Συνομωσία κατά της Ελληνικής Ιστορίας"! Ενα εκπληκτικό και πάντα επίκαιρο άρθρο!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Χτές το βράδυ, σε ένα ξεσκαρτάρισμα που έκανα απο περιοδικά, έντυπα κλπ. στην αποθήκη μου, βρήκα κάτι που έψαχνα εδώ και πάρα πολύ καιρό. ενα τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, ενός απο τα καλύτερα έντυπα - ίσως το καλύτερο - στον τομέα της αναζήτησης. Φανατικός αναγνώστης του, από την πρώτη μέρα κιόλας που κυκλοφόρησε (νομίζω τον Γενάρη του 1991), έχω ένα μικρό αρχειάκι απο κάποια τεύχη του. Και αυτό εδώ που βρήκα, το τεύχος 119 του Γενάρη του 2004 είναι απο τα καλύτερα. Οχι απο πλευράς συνολικής ύλης, αλλά εξ αιτίας ενός και μόνο άρθρου του, που δημιούργησε πληθώρα συζητήσεων και αφύπνισης κόσμου.

Το άρθρο για το οποίο μιλάμε, λέγεται "Η συνομωσία κατά της Ελληνικής Ιστορίας" και...είναι αυτό ακριβώς που ακούτε. Ο συν-εκδότης του περιοδικού, Μιχάλης Πάνας, αποκαλύπτει - τότε - σοβαρότατα ατοπήματα που είχαν να κάνουν με ...τη μεθοδευμένη εξαφάνιση αρχαίων κειμηλίων αλλά και νέων αρχαιολογικών ανακαλύψεων, που όμως... θάφτηκαν κάπου ή εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς ή η πολιτεία, η επίσημη πολιτεία, τα άφησε στη τύχη τους, βορά στα νύχια αετονύχηδων ή κατάντησαν...σκουπιδότοποι!!!!

Ο Μιχάλης Πάνας στέλνει και ...ξαναστέλνει επιστολές διαμαρτυρίας, ξεσηκώνει κόσμο, δημιουργεί ομάδες "δράσης" αφυπνισμένων πολιτών αλλά...φεύ! Η αδιαφορία της επίσημης ελληνικής πολιτείας, ξεπερνάει τα όρια του πολιτικού εγκλήματος και αγγίζει αυτά του Εθνικού!

Κατά σύμπτωση (σατανική άραγε;), εκείνη την εποχή, Υπουργός Πολιτισμού, ήταν το...γνωστό παχύδερμο της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος(!) και πρωθυπουργός το επίσης...γνωστό και μή εξαιρετέο "ανθρωπάριο", ο Κώστας Σημίτης!

Δε χρειάζεται να σας πώ περισσότερα! Διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε σε μεγαλύτερο βάθος, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ κυβέρνησαν την Ελλάδα, την πατρίδα μας, το λίκνο του πολιτισμού και του Φωτός! Το "γιατί" την κυβέρνησαν (και εξακολουθούν ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ να την κυβερνούν) ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, θαρρώ πως, όσοι απο σας έχετε απομείνει Ελληνες, το χετε αντιληφθεί σε όλο του το μεγαλείο...

Η καταχωμένη πυραμίδα του Αμφείου... Η εξαερωμένη επιγραφή του Δισπηλιού...

Ο σκουπιδότοπος του Τύμβου των Σαλαμινομάχων... Ο αββάς Frumont που έσβησε όλες τις επιγραφές από τη Σπάρτη... Ο σκελετός των Πετραλώνων που κι αυτός εξαερώθηκε... Τα οστά του Δημοσίου Σήματος που ακόμη "μελετώνται"... Η πόλη της Λακεδαίμονος που ακόμη περιμένει επίσημη χρονολόγηση... Οι πυραμίδες της Αργολίδος που χρονολογούνται από το 400 π.Χ., ενώ οι μετρήσεις τις πάνε στο 2.400 π.Χ... είναι μερικές μόνο από τις...

...ενδείξεις τελικά; (ή αποδείξεις;) για την


ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Οι ερωτήσεις που το ΤΜ έθεσε στον υπουργό Πολιτισμού

και η περίεργη τύχη τους...


(«Τρίτο Μάτι», τ. 119, Ιαν. 2004)

Όταν το ΤΜ δημοσίευσε στο τεύ­χος 114 του περασμένου Ιουλίου το άρθρο για την ανακάλυψη της Λακεδαίμονος, άρχισε να γίνεται φανερή μια διαπίστω­ση την οποία πολλοί Έλληνες ένιωθαν σαν αδιόρατη ή αδιαμόρ­φωτη σκέψη: Υπάρχουν ενδείξεις ότι υφίσταται μια «συνωμοσία» εναντίον της ελληνικής Ιστορίας! Μία συνωμοσία που άλλοτε έχει τη μορφή από­κρυψης, άλλοτε αλλοίωσης στοιχείων, άλλες φορές εκδηλώνεται σαν αδιαφορία ή εγκατάλειψη, κάποτε σαν ύψιστη περιφρόνηση (όπως στην περίπτωση του Τύμβου των Σαλαμινομάχων) ή ακόμη και σαν... αρνητικές συγκυρίες (όπως η καταστροφή και... εξαέρωση κρισίμων στοιχείων ή ευρημάτων)...

Βέβαια κατά καιρούς υπήρξαν και χειροπιαστές αποδείξεις για την ύπαρξη μιας τέτοιας συνωμο­σίας. Το βιβλίο της ευρωπαϊκής ιστορίας του Ζαν Μπ. Ντιροζέλ, ή η Μαύρη Αθηνά, του Μπερνάλ, κάτι πήγαν να αποκαλύψουν, αλλά θεωρήθηκαν μεμονωμένες περιπτώσεις...

Όπως και να έχει, το ΤΜ θεώρησε επιβεβλημέ­νο να θέσει το θέμα στον κατ' εξοχήν αρμόδιο, τον Υπουργό Πολιτισμού της χώρας και να δημοσιεύσει τις απαντήσεις του. Απευθυνθήκαμε λοιπόν στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και του θέσαμε τα παρακάτω ερωτήματα:


Κύριε υπουργέ,

Σε ένα πλήθος επιστολών τους οι αναγνώστες του περιοδικού μάς θέτουν ερωτήματα τα οποία συνε­πικουρούνται και από στοιχεία που παρουσιάζουν συνεργάτες μας. Τα στοιχεία αυτά θέτουν ένα γενι­κότερο προβληματισμό σε σχέση με την υποβάθμι­ση της ελληνικής Ιστορίας και τον χρονικό περιορι­σμό της όσον αφορά στις απαρχές της - σκόπιμα ή μη, συστηματικά ή όχι.

Μερικά από τα στοιχεία/ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:

• Η πυραμίδα του Αμφείου στη Θήβα είναι πλέον σκουπιδότοπος, ενώ αποσιωπάται το γεγονός πως χρονολογείται από το 2700 π.Χ., πράγμα που την καθιστά αρχαιότερη των αιγυπτιακών, με ό,τι -σημαντικότατο για την παγκόσμια Ιστορία- συνε­πάγεται αυτό.

• Η πυραμίδα του Ελληνικού στην Αργολίδα χρονο­λογείται «επίσημα» τον 4ο αι. π.Χ., με το απλοϊκό επιχείρημα ότι οι Έλληνες μόνο μετά τον Αλέξανδρο γνώρισαν την Αίγυπτο, άρα μόνο τότε θα μπορούσαν να αντιγράψουν το πυραμιδικό σχήμα! Όμως οι τελευταίες έρευνες, με την αποδε­κτή από τους επιστημονικούς κύκλους μέθοδο της φωταύγειας, τη χρονολογούν περί το 2400 π.Χ.

• Ο αρχαιολόγος κ. Θ. Σπυρόπουλος (προϊστάμενος της Ε' ΕΠΚΑ έως τον Μάρτιο του 2002) ισχυρίζεται ότι έχει αποκαλύψει πειστήρια που χρονολογούν την ελληνική γραφή -με τα γνωστά μας σύμβολα, που θεωρούνται φοινικικά- στα 1100 π.Χ. και δει­κνύει την ελληνική προέλευση της (π.χ., έχει διαπι­στώσει τη χρήση του γράμματος Ε). Ωστόσο, ούτε αυτά τα στοιχεία, ούτε οι γενικότερες ανακαλύψεις τού εν λόγω αρχαιολόγου στη Λακεδαίμονα της Λακωνίας τυγχάνουν έστω κάποιας αξιολόγησης από τους αρμόδιους φορείς.

Η περίφημη «επιγραφή του Δισπηλιού», που περιείχε κατά κοινή ομολογία δείγματα ελληνικής γραφής πολύ παλαιότερα από τα μέχρι σήμερα υπάρχοντα δείγματα σημιτικών γλωσσών, «εξαερώθηκε» -αυτή ήταν η επίσημη δικαιολογία!-κυριολεκτικά κατά τη μεταφορά της σε ευρωπαϊκό εργαστήριο![1]

• Την ίδια «εξαέρωση» υπέστη και ο σκελετός του Αρχανθρώπου που βρέθηκε στο σπήλαιο των Πετραλώνων, στη Χαλκιδική...

• Οι δε ανακαλύψεις του δρ. Αρη Πουλιανού, που τεκμηριώνουν το αυτόχθον των κατοίκων της Ελλάδος, απλώς αποσιωπούνται... την ίδια στιγμή που τα περί Αφροκεντρισμού προβάλλονται υπέρ­μετρα και διδάσκονται στα σχολεία μας.

• Ο ανωτέρω ερευνητής υποστηρίζει ότι οι εντατι­κές έρευνες που έκανε στο εν λόγω σπήλαιο, διε­κόπησαν αναίτια με κυβερνητική παρέμβαση το 1984! (Σ.Σ. όταν δηλαδή κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και Υπουργός Πολιτισμού ήταν η...μεγάλη Ελληνίδα(!) Μελίνα Μερκούρη)

Από τα ανωτέρω γίνεται φανερό ότι υπάρχει μία τάση όλα τα "κρίσιμα" στοιχεία, μνημεία και ευρή­ματα να αποσιωπώνται ή να μεταχρονολογούνται, ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τους ξένους επιστημονικούς κύκλους (λ.χ. Μ. Μπερνάλ, Ζ. Ντυροζέλ) να συντηρήσουν τη θέση ότι κοιτίδα του πολιτισμού είναι η Μεσοποταμία - και πάντως όχι η Ελλάδα.

Στα ίδια πλαίσια παρατηρείται μία προσπάθεια ανά­δειξης και «εστίασης» σε οτιδήποτε ανήκει στην κλασική ελληνική αρχαιότητα και φθάνει έστω μέχρι τη μυκηναϊκή εποχή (ενώ αποσιωπάται και υποβιβάζεται οτιδήποτε είναι αποδεδειγμένα παλαιότερο).

Παράλληλα, εύκολα παρατηρεί κανείς φερ' ειπείν ότι:

Ο τύμβος των Σαλαμινομάχων παραμένει εδώ και πολλά χρόνια σκουπιδότοπος.

• Όλα ανεξαιρέτως τα, κατά κοινή ομολογία ιερά, οστά των νεκρών του Δημοσίου Σήματος «απεστά­λησαν για έρευνες σε εργαστήρια της Αμερικής», και έκτοτε ουσιαστικά αγνοείται η τύχη τους.

• Ιδιαίτερα σημαντικές αρχαιολογικά περιοχές, όπως η Ελευσίνα και η Ιωλκός, έχουν υποβαθμι­στεί από τις επιπτώσεις της βαριάς βιομηχανίας, ενώ το Υπουργείο έχει αποδείξει αλλού πως μπο­ρεί να προστατεύει αποτελεσματικά μία αρχαιολο­γική περιοχή, όπως συμβαίνει με το περίφημο Δελφικό τοπίο.

• Χαρακτηριστική ακόμα είναι και η περίπτωση του βουλευτή Αρκαδίας, Π. Τατούλη, ο οποίος στις 15.5.1998 κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δημόπουλο, σχε­τικά με τις ανεπανόρθωτες καταστροφές που υπέ­στη η βόρεια πλευρά του μοναδικού παγκοσμίως αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού (1.000 τάφοι περίπου και ομαδικός τάφος 150 ατόμων) από τις δραστηριότητες για διάνοιξη σταθμού Μετρό στην περιοχή.

Όλα τα προηγούμενα και πολλά άλλα συντελούν ώστε μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων πολιτών να υποστηρίζει ότι υφίσταται μία διαχρονική παραχάραξη έως συνωμοσία εναντίον της ελληνικής Ιστορίας, αν μάλιστα σκεφτούμε ότι ο αββάς Frumont ήδη από τον 18ο αιώνα, εκτελώντας διατεταγμένη υπη­ρεσία -όπως ομολογούσε ο ίδιος- ξεθεμελίωσε τα σωζώμενα μνημεία της αρχαίας Σπάρτης και έσβη­σε επιγραφές... Πολλοί μάλιστα συγκεκριμενοποι­ούν τους υπεύθυνους αυτής της συνωμοσίας, αφού είναι φανερό ότι αυτή προωθεί τελικά την άποψη ότι όλα έχουν σημιτικές ρίζες...

Θα θέλαμε λοιπόν την άποψή σας στα παραπάνω, ως επικεφαλής του συντεταγμένου οργάνου της Πολιτείας, αλλά και ως διακεκριμένου πανεπιστη­μιακού.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Μετά τιμής,
Μιχάλης Πανάς
για το περιοδικό Τρίτο Μάτι


Τελικά, μετά από -κυριολεκτικά- περιπέτειες (και αφού προηγουμένως οι ερωτήσεις... χάθηκαν, όπως θα διαβάσετε στο αναλυτικό ημερολόγιο που κρατήσαμε) μάθαμε ότι ο υπουργός δεν θέλει να απαντήσει!

Όσο κι αν η πολιτική θέση που τελικά είναι δυνα­τόν να εμπεριέχουν αυτές οι ερωτήσεις μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία (καθώς αρκετοί υπονοούσαν συνομωσιολογικές θεωρίες του τύπου «σιωνιστι­κοί δάκτυλοι υπονομεύουν τον ελληνισμό») κι όσο κι αν το «Τρίτο Μάτι» δεν συγκαταλέγεται στα έντυπα του... κατεστημένου, εν τούτοις θεωρούμε πως αυτά τα ερωτήματα που το περιοδικό έθεσε στους αρμόδιους κρατικούς φορείς (Υπουργό πολιτισμού, αλλά και στη Γ. Γραμματέα του υπουργείου, κα Λ. Μενδώνη) πρέπει να τύχουν απαντήσεων. Το ΤΜ μάλιστα πιστεύει ότι στις δημοκρατικές χώρες ο εκάστοτε υπουργός είναι υποχρεωμένος να απα­ντάει στα ερωτήματα που του θέτει -όχι ο Τύπος- αλλά ο κάθε πολίτης!

Όμως ίσως ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έχει... ελαφρυντικά: τον φόρτο εργασίας εν όψει Ολυμπιάδας, τις επερχόμενες εκλογές, αλλά και κάποια αρνητική συγκυρία... Πώς λ.χ. θα μπορούσε να απαντήσει σε τέτοια ερωτήματα όταν:

α) Πιέζεται από την ισραηλινή κυβέρνηση γιατί δεν απαντά στις ακραίες (ο χαρακτηρισμός δικός μας) θέσεις που εξέφρασε ο Μίκης, έστω και για «την πολιτική Σαρόν».

β) Το Κέντρο Σίμον Βίζενταλ εκδίδει ταξιδιωτική οδηγία καλώντας τους Εβραίους τουρίστες να μην επισκέπτονται τη χώρα μας (Ελευθεροτυπία, 21-11-03).

γ) Ο ίδιος έχει προγραμματίσει και αναγγέλλει τη νομοθετική καθιέρωση «Ημέρας του ολοκαυτώ­ματος των Ελλήνων Εβραίων». (Βήμα, 19-11-03).

Αλλά απ' την άλλη και οι συγκυρίες πιέζουν για απαντήσεις αφού την ίδια περίοδο:

α) Οι κάτοικοι της περιοχής Πελάνας όπου ο κ. Σπυρόπουλος ανακάλυψε το ανάκτορο και τον τάφο του Μενελάου ζητούν επίμονα τη συνέχιση των ανασκαφών, παρά τις αντίθετες γνωμοδοτή­σεις του Κ.Α.Σ. για τις απόψεις του κ. Σπυρόπουλου και την ταυτοποίηση που κάνει (Βήμα, 19-11-03).

β) Στη περιοχή του Αιγίου, εκεί όπου αναζητείται η αρχαία Ελίκη, ανακαλύπτεται από Ελληνίδα αρχαιολόγο λαμπρότατη προϊστορική πόλη του 2500 π.Χ., «μια Πομπηία της εποχής του Χαλκού», όπως ήδη χαρακτηρίζεται και που σαφώς φέρνει πιο πίσω την ελληνική Ιστορία. (Βήμα, 3-12-03).

γ) «Η Ελλάδα και η ελληνική ιστορία αποκλείο­νται από το Μουσείο της Ευρώπης, ενώ το Βυζάντιο θεωρείται γείτονας (!) της Γηραιάς Ηπείρου» και μάλιστα «ταυτίζεται με τους Άραβες και το Ισλάμ και θεωρείται αντιευρωπαϊκή δύναμη», ενώ «η ευρωπαϊκή Ιστορία αρχίζει το 1000 μ.Χ.» (Ελεύθερος Τύπος, 25-11-03, από καταγ­γελία του ευρωβουλευτή κ. Αλαβάνου).

Οπωσδήποτε δεν περιμένει κανείς να είναι ένας υπουργός ενήμερος για τόσο πολλά και ειδικά θέματα και να ξέρει τις ειδικές απαντήσεις. Το ανα­μενόμενο θα ήταν να παραπέμψει στους καθ' ύλην αρμόδιους, αν και το πνεύμα των ερωτήσεων είναι εμφανές και οπωσδήποτε δεν αφήνει περιθώρια για υπεκφυγές...

Εν πάση περιπτώσει, πιστεύουμε ότι τα ερωτή­ματα "δικαιούνται" απαντήσεων εκ μέρους τού κατ' εξοχήν αρμοδίου και γι' αυτόν το λόγο θα επανέλθουμε, ελπίζοντας πως οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκότερες...


 Το χρονικό μιας μικρής Οδύσσειας...

• Την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2003, ο συνεργάτης του περιοδικού Μιχάλης Πανάς ήρθε σε επαφή με τον υπουργό, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα του τεθούν γραπτά.

• Την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2003, ο Μ. Πανάς υπέβαλε τις ερωτήσεις και έλαβε για μία ακόμη φορά τη διαβεβαίωση ότι θα απαντηθούν

• Τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2003, το περιοδικό ενημερώθηκε ότι το δελτίο με τις ερωτήσεις είχε... χαθεί (!).

• Την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2003, το ΤΜ ξαναέστειλε με φαξ τις ερωτήσεις.

• Την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2003, και μετά από αρκετές «πιέσεις» για μία απάντηση, η γραμματέας του υπουργού ενημέρωσε τον Μ. Πανά ότι λόγω φόρτου εργασίας, ο υπουργός θα καθυστερήσει να απαντήσει, χωρίς να ορίσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα δοθούν οι περιβόητες αυτές απαντήσεις...

• Τέλος, την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2003, από τη γραμματεία του Υπουργού, μας δόθηκε η εξής, επί λέξει, απάντηση: «Για να μην έχει απαντήσει μέχρι τώρα ο Υπουργός, πιθανότατα δεν θέλει να απαντήσει»!

 Τα συμπεράσματα δικά σας.


[1] Η πασίγνωστη -αλλά κατεστραμμένη πλέον (!)- επιγραφή που βρέθηκε στο Δισπηλιό της Καστοριάς. Είχε ασφαλώς χρονολογηθεί στην 6η π.Χ. χιλιε­τία (!) και εμφανέστατα αποτελούσε «επιγραφή» γραμμένη με τα γράμματα που βλέπετε αριστερά. Αν και έγιναν προσπάθειες να θεωρηθούν πρωτόγονη ζωγραφική, είναι σίγουρο ότι η επιγρα­φή του Δισπηλιού θα ανέτρεπε όλα τα καθιερωμένα για την ιστορία της γρα­φής και την εκκίνησή της από τη Μεσοποταμία. Όμως τι κρίμα: το τόσο κρίσιμο αυτό εύρημα εξαερώθηκε (!) κατά τη μεταφορά του σε γερμανικό εργαστήριο...



Όμως το δημοσίευμα του ΤΜ έφερε αλλαγή! (Και δεν κρύβουμε ότι νιώθου­με ένα είδος υπερηφάνειας για αυτό) Είτε γιατί κάποιοι ευαισθητοποιήθη­καν, είτε γιατί φοβήθηκαν ευθύνες, πάντως η εντολή δόθηκε. Στις 21 Οκτωβρίου ομάδα στρατιωτών καθάρισε τον τάφο και τον έφερε στην ευπρεπή κατάσταση... Βέβαια, όλα αυτά είναι ημίμετρα. Σε λίγο καιρό πάλι τα χόρτα θα πνίγουν τον τάφο, και ούτε μπορεί το ΤΜ να δημοσιεύει κάθε μήνα την εκάστοτε φωτογραφία της κατάστασης του. Είναι φανερό ότι η ριζική αλλαγή θα έλθει όταν αλλάξει η νοοτροπία όλων μας και όταν απλωθεί σε πλατύ κοινό η Γνώση. Σε αυτό το τελευταίο το ΤΜ υπόσχεται να συμβάλει όσο μπορεί...


http://logioshermes.blogspot.com/2012/07/blog-post_676.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters