Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

500.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.ΚΑΨΗ!!!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ!!!!!

athenspress_kapsis.jpeg

Δεν υπάρχουν μόνο κακά νέα για τους Έλληνες εργαζομένους. Ας δούμε και τα καλά.
To θέμα δεν έχει καμμία μεμπτή πτυχή, αφού ο ΔΟΛ είναι μία παρολίγο κερδοφόρος εταιρεία, που δεν έχει μεγάλο (πάνω από 5 δις δηλαδή) δανεισμό από τράπεζες, για τα θαλασσοδάνεια των οποίων γονατίζει ο Ελληνικός λαός και καταστρέφεται η Ελληνική οικογένεια.
Την ώρα που ο ΔΟΛ πένεται και απολύει εργαζόμενους των 800 ευρώ, ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «τα Νέα» και «Το Βήμα» Π. Καψής, όπως αποκαλύπτει το avantipopolo.gr, πήρε την παχυλότατη αποζημίωση των 504.403,20 ευρώ!!!
Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Στ. Ψυχάρης αποφάσισε να διώξει τον Π. Καψή από τον ΔΟΛ. Την 1η Οκτωβρίου έγινε η καταγγελία της 
σύμβασης εργασίας του, ενώ ως τελευταία μέρα εργασίας του θεωρείται η 30η Σεπτεμβρίου 2011.
Από το έγγραφο που δημοσιεύουμε προκύπτει ότι ο Π. Καψής ως «διευθυντής εντύπου» πληρωνόταν με 18.014,40 ευρώ το μήνα, ενώ η νόμιμη αποζημίωσή του είναι 504.403,20 ευρώ. Ο Π. Καψής εργάσθηκε στον ΔΟΛ επί 33 συναπτά έτη (από την 1η Οκτωβρίου 197Cool
Εννοείται ότι η αποζημίωση αυτή είναι και νόμιμη και ηθική και δεν υπάρχει ψόγος για τον Π. Καψή - ποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παίρνει 500.000 ευρώ αποζημίωση όταν απολύεται; Όπως αλήθεια είναι ότι λίγους μήνες μετά ο Π. Καψής συμμετείχε και στήριξε μία κυβέρνηση η οποία περιέκοψε τα εργασιακά δικαιώματα, τους μισθούς και τις συντάξεις. 
Πηγή ΑvantiPopoloGR
 
http://oi-asimvivastoi.blogspot.com/2012/07/500000.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ulWQP+%28%CE%9F%CE%B9+%CE%91%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AF%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters