Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Το μυστηριώδες διαστημόπλοιο «X-37B»


Η συγκεκριμένη είδηση αφορά το X-37B, ένα διαστημόπλοιο μυστήριο. Το Πεντάγωνο δεν έχει δώσει καμία πληροφορία μέχρι σήμερα.
Το X-37B είναι είδος μη επανδρωμένου διαστημικού λεωφορείου και έχει τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιείται. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι ακριβώς η αποστολή του. Το μόνο που αναφέρει η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία είναι ότι κάνει δοκιμές προκειμένου να αναπτύξει την διαστημική της τεχνολογία.
Μέχρι τα μέσα Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψει στη Γη. Αντί για τις 270 μέρες που είχαν ανακοινωθεί τελικά έμεινε σε τροχιά 455 ημέρες.
Ορισμένοι ερασιτέχνες παρατηρητές ανέφεραν πως η πορεία του ήταν τέτοια που λογικά θα κατασκόπευε τον, επίσης μη επανδρωμένο, κινεζικό διαστημικό σταθμό Tiangong-1.
Υπάρχει όμως ακόμα μία εκδοχή και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα. Υποστηρίζεται ότι τόσο το αμερικανικό σκάφος όσο και ο Tiangong-1 δεν έχουν ουσιαστικό λόγο να βρίσκονται στη συγκεκριμένη τροχιά. Η υπόθεση λοιπόν είναι ότι οι δύο υπερδυνάμεις μάλλον εντόπισαν «κάτι ενδιαφέρον», το οποίο προσπαθούν να ερευνήσουν καλύτερα…

http://www.pygmi.gr/%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%cf%8e%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%b9%ce%bf-x-37b/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters