Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Το μυστηριώδες διαστημόπλοιο «X-37B»


Η συγκεκριμένη είδηση αφορά το X-37B, ένα διαστημόπλοιο μυστήριο. Το Πεντάγωνο δεν έχει δώσει καμία πληροφορία μέχρι σήμερα.
Το X-37B είναι είδος μη επανδρωμένου διαστημικού λεωφορείου και έχει τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιείται. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι ακριβώς η αποστολή του. Το μόνο που αναφέρει η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία είναι ότι κάνει δοκιμές προκειμένου να αναπτύξει την διαστημική της τεχνολογία.
Μέχρι τα μέσα Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψει στη Γη. Αντί για τις 270 μέρες που είχαν ανακοινωθεί τελικά έμεινε σε τροχιά 455 ημέρες.
Ορισμένοι ερασιτέχνες παρατηρητές ανέφεραν πως η πορεία του ήταν τέτοια που λογικά θα κατασκόπευε τον, επίσης μη επανδρωμένο, κινεζικό διαστημικό σταθμό Tiangong-1.
Υπάρχει όμως ακόμα μία εκδοχή και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα. Υποστηρίζεται ότι τόσο το αμερικανικό σκάφος όσο και ο Tiangong-1 δεν έχουν ουσιαστικό λόγο να βρίσκονται στη συγκεκριμένη τροχιά. Η υπόθεση λοιπόν είναι ότι οι δύο υπερδυνάμεις μάλλον εντόπισαν «κάτι ενδιαφέρον», το οποίο προσπαθούν να ερευνήσουν καλύτερα…

http://www.pygmi.gr/%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%cf%8e%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%b9%ce%bf-x-37b/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters