Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ποιος φοβήθηκε το debate;

Η ματαίωση του debate μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε πολλά ερωτήματα και προβληματισμούς. Ανεξάρτητα ποιος ευθύνεται για τη συγκεκριμένη ματαίωση, θεωρούμε ότι η κατάσταση της χώρας δεν δικαιολογεί τέτοιες μικροπολιτικές κινήσεις.
Σίγουρα ο υπεύθυνος της αναβολής ή δυσκολεύεται να ξεδιπλώσει τις θέσεις του στους ‘Ελληνες ψηφοφόρους και να απαντήσει στα διάφορα ερωτήματα ή φοβήθηκε τυχόν στοιχεία που θα του έβγαζε ο συνομιλητής του.
Ότι και να συμβαίνει αυτή δεν είναι σοβαρή στάση κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή με τα προβλήματα να συσσωρεύονται και ένα μέρος των Ελλήνων να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα αποσβολωμένο.
Επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, ελπίζουμε, ο ελληνικός λαός να καταδικάσει όποιον πρωταγωνίστησε στη συγκεκριμένη ματαίωση, γιατί πιστεύουμε ότι κάτι σοβαρό κρύβεται πίσω της.
Pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters