Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πιάστηκε αδιάβαστος ο Σαμαράς.....


Γράφει ο Γιάννης Παντελάκης
 
Συνήθως όταν ένας πολιτικός κατεβαίνει στην πολιτική (ενεργά πλέον) διεκδικώντας μάλιστα και τον βουλευτικό θώκο, είναι αυτονόητο, πως θα πρέπει να είναι ενήμερος ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ώστε να μπορεί να έχει θέση (πάντα πάνω στην ιδεολογική πλατφόρμα του κόμματος που εκπροσωπεί) και να εκφράζει την άποψη εκείνη, που θεωρεί πως είναι η καλύτερη.
Φανταστείτε λοιπόν, τι ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και πόσο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ θα πρέπει να είναι εκείνος, που όχι απλά κατεβαίνει να διεκδικήσει τον βουλευτικό θώκο, αλλά την ίδια την ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας, από την θέση του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Εκεί και αν πρέπει να έχει γνώση ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω (και κυρίως την δεύτερη παράγραφο) θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για πολιτικό που θέλει να με κυβερνήσει και που θέλει να διαχειριστεί την ζωή μου, να ερωτάται για καυτά ζητήματα (που στην ουσία αυτά ήταν που μας έφεραν εδώ) και να απαντάει: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!!! Τάδε έφη, Αντώνης Σαμαράς, στην διαδικτυακή συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στα ερωτήματα των πολιτών.

Ο άνθρωπος που θέλει να μας ...; σώσει και ο άνθρωπος που θέλει να τον εμπιστευτούμε, εν έτη 2012 και λίγες μέρες πριν την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, πιάνεται ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ σε ζητήματα που ΚΑΙΝΕ και που θα έπρεπε όχι μόνο ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, αλλά να τα έχει και ΨΗΛΑ στην θεματολογία του.

Και ερωτώ λοιπόν. Είναι δυνατόν να τον ρωτάνε για την SIEMENS και για την διερεύνηση και το ψήφισμα (της σιωπής) στην βουλή και να λέει
ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ;!!!
[Προφανώς, δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι συζήτησαν στην αρμόδια επιτροπή και τι τελικά αποφασίστηκε ...;].

Είναι δυνατόν, να τον ρωτούν για τους Ολυμπιακούς αγώνες και το κόστος αυτών, που εν έτη 2012 δεν έχουμε μάθει ακόμη πόσο μας στοίχησαν και να απαντάει:
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΤΕ;!!!
[Δηλαδή, εντάξει, δεν ήταν βουλευτής. Αυτό τι σημαίνει; Πως αυτό το οικονομικό βάρος της συγκεκριμένης διοργάνωσης, που μας φόρτωσε με χρέος, δεν αποτελεί μέρος διερεύνησης;].

Είναι δυνατόν να τον ρωτούν, για τις ΔΕΚΟ και για τους ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ (και ΑΓΓΙΧΤΟΥΣ) διευθυντές, καταγγέλλοντας ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ στις ΜΕΙΩΣΕΙΣ και στις ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ και να απαντάει:
ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, αλλά αν είναι έτσι είναι απαράδεκτο;!!!
[Που ζει ο κύριος Σαμαράς, που ...; δεν έχει ακούσει τίποτα για τους ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ διευθυντές;]

Κύριε Σαμαρά, χωρίς να θέλω να σας αγχώσω, τελικά μήπως μπορείτε να μας πείτε, τι γνωρίζετε καλά για να μας απαντήσετε;! Γιατί έτσι θυμάμαι να μου έλεγε η δασκάλα μου στο σχολείο ...;

Επειδή δεν κάποιες φορές δεν διάβαζα και όπως ήταν λογικό δεν ήξερα και να απαντήσω σε ερώτηση του μαθήματος, όταν πλέον η δασκάλα έφτανε στο αμήν και για να μην με καταδικάσει σε χαμηλή βαθμολογία και για να με διευκολύνει, μου έλεγε: Ε, πες μου παιδί μου τι ξέρεις!

Με την διαφορά, πως εκεί, επρόκειτο για μάθημα σχολείου, στο οποίο κρινόταν η δική μου πρόοδος και μόνο. Ενώ εδώ, κρίνεται το μέλλον όλου του τόπου και αυτό κύριε Σαμαρά, οφείλει και πρέπει να σας βρίσκει περισσότερο ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ ...; 


ΠΗΓΗ 
 
http://helleniclegion.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5209.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters