Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

ALERT! Τρέμουν έκτροπα αν δεν βγει κυβέρνηση - Έκτακτο σχέδιο για να αντιμετωπιστούν πιθανά επεισόδια

Ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση κύματος ληστειών, επιθέσεων σε καταστήματα και άλλα κτίρια από το βράδυ της Κυριακής έχει εκπονηθεί από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Ο φόβος των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών είναι ότι σε περίπτωση που υπάρξει ακυβερνησία, η οποία να προκαλέσει δηλώσεις ή ακόμη και αποφάσεις απ’ την ΕΕ  που θα θέτουν σε αμφισβήτηση την παραμονή της χώρας στο ευρώ, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει σε αρμόδιους παραγοντες είναι ότι από το ίδιο βράδυ των εκλογών, εάν δεν υπάρξει βεβαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εκδηλωθούν:

Α. Εκτεταμένα έκτροπα σε όλη την χώρα κυρίως από γνωστούς – άγνωστους κουκουλοφόρους, ακομη και ποινικούς που εμφανίζονται σαν δήθεν αντιεξουσιαστές, εναντίον καταστημάτων, πολιτών και περιουσιών, 
Β. Αυξημένο κύμα ληστειών και διαρρήξεων, δεδομένου ότι το οργανωμένο έγκλημα γνωρίζει πως πολλοί πολίτες έχουν χρήματα στις οικίες τους για να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα στην ρευστότητα των τραπεζών,
Γ. Φόβοι για "εξέγερσεις" ομάδων λαθρομεταναστών που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν το κενό εξουσίας και να επιτεθούν εναντίον καταστημάτων, σπιτιών και περιουσιών.
 
Ο μεγάλος φόβος είναι ότι τα έκτροπα μπορεί να εκδηλωθούν την ίδια νύχτα των εκλογών αν από τα αποτελέσματα της κάλπης δεν υπάρξει βεβαιότητα για την παραμονή της χώρας στο ευρώ.
 
Προβληματισμός δεν υπάρχει μόνο στα στελέχη της υπηρεσιακής κυβέρνησης αλλά και στις ηγεσίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα επιτελεία του κ. Σαμαρά και του κ. Τσίπρα θέλουν πάση θυσία να διατηρηθεί η ηρεμία την επόμενη ημέρα των εκλογών. Ο σχεδιασμός είναι ότι στις δηλώσεις τους μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος το βράδυ της Κυριακής, τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Τσίπρας θα λειτουργήσουν με τρόπο κατευναστικό, τόσο για να καθησυχάσουν τους ξένους όσο και για να ηρεμήσουν τους πολίτες στο εσωτερικό της χώρας ότι θα πράγματα θα συνεχίσουν να βαίνουν ομαλά, όπως αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα. 

Για τη Δευτέρα έχει εκπονηθεί σχέδιο που προβλέπει ότι θα υπάρξει φρούρηση σε δημόσιες υπηρεσίες κομβικής σημασίας και σε κρατικά κτίρια. 

Ειδικά μέτρα έχουν ετοιμαστεί για την φρούρηση τραπεζικών καταστημάτων εκτός κι αν εφαρμοστεί το φημολογούμενο από ξένα μέσα ενημέρωσης σχέδιο κλεισίματος των τραπεζών για μερικά 24ωρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργείται από τις μαζικές αναλήψεις μετρητών. 
http://sakis24.blogspot.gr/2012/06/alert.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters