Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΛΕΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!

Φρέσκο ρεπορτάζ, μας το έδωσε πριν απο λίγο "βαθύ λαρύγγι" μας απο τη Συγγρού... Τα σαϊνια του Σαμαρά όπως σας γράφουμε προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να αποφύγουν τη νέα εκλογική συντριβή του Ιουνίου, και τι νομίζετε ότι σκέφτηκαν;...


Θεωρούν ότι κάποιοι απο τους πρώην γαλάζιους βουλευτές του Πάνου Καμμένου μπορούν να επιστρέψουν με τα κατάλληλα ανταλλάγματα στη Νέα Δημοκρατία... Ετσι κομματόσκυλα για τις δύσκολες δουλειές απο τη ΝΔ εχουν ήδη κάνει διερευνητικά τηλέφωνα σε πέντε βουλευτές για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις, άλλωστε τρεις χρειάζονται οι Σαμαροβενιζέλοι για να σχηματίσουν κυβέρνηση... Σύμφωνα με τον "ρουφιάνο" μας η "πόρτα" που έφαγαν οι γαλάζιοι στα πρώτα τρία τηλέφωνα ήταν τέτοια που δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να πάρουν τους άλλους δύο που θεωρούν και λιγότερο θετικούς...Αν έχει τέτοιους σύμβουλους ο Σαμαράς δεν είναι να απορεί κανείς γιατί έφτασε εκεί που έφτασε.
πηγη
 
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/blog-post_4622.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters