Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ '' ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ '' ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ...!!!!‏

Όπως έχουμε διαπιστώσει πλέον, οι πάντες διεθνώς (Ευρωπαίοι και εκτός Ευρώπης) προετοιμάζονται και κάνουν τα ανάλογα plan B΄ ο καθένας τους, για την περίπτωση της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή, την οποία θεωρούν σφόδρα πιθανή, εκτός από έναν. Την ίδια την Ελλάδα. Δηλαδή εμάς τους ίδιους.
Εμείς, αντί να έχουμε οργανώσει μηχανισμούς που να καταστρώνουν νυχθημερόν σχέδια ετοιμότητας για την περίπτωση εξόδου από το ευρώ, αντιθέτως είμαστε οι μόνοι πάνω στον πλανήτη γη, που σφυρίζουμε αδιάφορα. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει ενδεχομένως και σε λίγες ημέρες ή το πολύ σε λίγους μήνες!!!! Και αυτό δεν αφορά τον απλό κόσμο…. που αγωνιά και αυτοκτονεί, αλλά την πολιτική ελίτ του τόπου.
Εδώ έχουμε θεσιλάγνους πολιτικούς που αναβιώνουν (στο έτος 2012) εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα!!!! αδιαφορώντας για τις συνέπειες, μόνο και μόνο για την κατάκτηση της πολυπόθητης πρωθυπουργικής καρέκλας, των υπουργικών και βουλευτικών θώκων, καθώς και διαφόρων θέσεων σε κρατικούς οργανισμούς που εξασφαλίζουν πολύ καλές απολαβές και μια θέση γλάστρας στα τηλεοπτικά πάνελς των καθεστωτικών ΜΜΕ τα οποία ενδιαφέρονται μόνο για τα κρατικά ταμεία. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…
Πέτρος Χασάπης
http://filologos10.wordpress.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters