Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ '' ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ '' ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ...!!!!‏

Όπως έχουμε διαπιστώσει πλέον, οι πάντες διεθνώς (Ευρωπαίοι και εκτός Ευρώπης) προετοιμάζονται και κάνουν τα ανάλογα plan B΄ ο καθένας τους, για την περίπτωση της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή, την οποία θεωρούν σφόδρα πιθανή, εκτός από έναν. Την ίδια την Ελλάδα. Δηλαδή εμάς τους ίδιους.
Εμείς, αντί να έχουμε οργανώσει μηχανισμούς που να καταστρώνουν νυχθημερόν σχέδια ετοιμότητας για την περίπτωση εξόδου από το ευρώ, αντιθέτως είμαστε οι μόνοι πάνω στον πλανήτη γη, που σφυρίζουμε αδιάφορα. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει ενδεχομένως και σε λίγες ημέρες ή το πολύ σε λίγους μήνες!!!! Και αυτό δεν αφορά τον απλό κόσμο…. που αγωνιά και αυτοκτονεί, αλλά την πολιτική ελίτ του τόπου.
Εδώ έχουμε θεσιλάγνους πολιτικούς που αναβιώνουν (στο έτος 2012) εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα!!!! αδιαφορώντας για τις συνέπειες, μόνο και μόνο για την κατάκτηση της πολυπόθητης πρωθυπουργικής καρέκλας, των υπουργικών και βουλευτικών θώκων, καθώς και διαφόρων θέσεων σε κρατικούς οργανισμούς που εξασφαλίζουν πολύ καλές απολαβές και μια θέση γλάστρας στα τηλεοπτικά πάνελς των καθεστωτικών ΜΜΕ τα οποία ενδιαφέρονται μόνο για τα κρατικά ταμεία. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…
Πέτρος Χασάπης
http://filologos10.wordpress.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters